Bu oyun modunu bilen var mı ?
Moderatör: Moderatörler
-
llbaball
Konu Sahibi - Mesajlar: 7
Bir mod vardı böyle mirage dust2 gibi haritalarda sadece b ya da sadece b gibi alanlar var bu alanlarda t doğuyor ve hemen bomba kuruyor ct de çözmeye çalışıyor ve mesela ct kazanırsa diğer el t oluyor sürekli böle devam ediyor otomatik herkesin eline silah veriyordu ve bombayı kurmayan otomatik sw den kickleniyordu el tekrar başlıyor. umarım anlatabilmişimdir modun ismini bilmediğim için araştıramadım ama güzel bir mod nerden bulabilirim yardımcı olabilir misiniz ?
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
AteSinOqLu
- Server Ip/DNS: 213.238.173.29
- Clan İsmi: Pa$Ha PRO
Reis ben bu modu csdurağı serverinde oynadım diye hatırlıyorum CSDURAĞI RETAKS isimli sunucuya bakarmisin
| Linklerini gizle |
-
llbaball
Konu Sahibi - Mesajlar: 7
Maalesef bulamadım sunucuyu. İşte ben o modun ismini arıyorum kendi sunucuma kurmak için çok beğendiğim ve sevdiğim bir mod arkadaşlarla oynicaz bulabilirsekAteSinOqLu yazdı: Cmt May 30, 2020 5:55 am Reis ben bu modu csdurağı serverinde oynadım diye hatırlıyorum CSDURAĞI RETAKS isimli sunucuya bakarmisin
| Linklerini gizle |
-
amad
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
RETAKE v2.5 by joym diye aratırsanız bulabilirsiniz. Ben eklenti dosyalarını bu konu altında paylaşıyorum ancak siz de kullanımı ile ilgili detaylı araştırma yapıp yeni bir konuda modu paylaşırsanız güzel olur.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
HopesGaminG
hep kicklendiği bir sunucuya girmez kimse bence
| Linklerini gizle |
-
OPC Line
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*