Herkese Selamlar!
Bundan yıllar önce TR Gaming önderliğinde güzel eklentilerle bir pubg mod mevcuttu, eklentileri vb. hiçbir yerde paylaşılmadı fakat forumdakinden daha farklı şekilde bazı modlar gördüm, özellikle konular olarak.
PaZee'nin eklentilerini bulup biraz da edit yaparak server yaptığını iddia edenler vb.
Bundan ötürü acaba var mıdır diye bir sorayım dedim. Şuan ki forumdaki konudan farklı şekilde elinde kaliteli PUBG Mod Mevcut olan varsa lütfen eklentileriyle beraber yorumda belirtsin.
CS 1.6 Pubg Mod Eklentileri
Moderatör: Moderatörler
-
Elwë
Konu Sahibi - Mesajlar: 162
Eklentiyi kendinize göre düzenleyebilirsiniz.
Her zaman olduğu gibi şimdide , eski eklentilerime baktığımda "Daha iyi olabilirdi" diyorum.
Buda o eski eklentilerden bir tanesi. Sırf forumda değerlendirilsin diye paylaşıyorum.
Her zaman olduğu gibi şimdide , eski eklentilerime baktığımda "Daha iyi olabilirdi" diyorum.
Buda o eski eklentilerden bir tanesi. Sırf forumda değerlendirilsin diye paylaşıyorum.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
ulyoS
Emin olabilirsin, güzel bir şekilde değerlendireceğim.Fatih ~ EjderYa yazdı: Çrş May 27, 2020 2:53 pm Eklentiyi kendinize göre düzenleyebilirsiniz.
PUBG UÇAK OTOBUS.zip
| Linklerini gizle |
-
Elwë
Konu Sahibi - Mesajlar: 162
Daha çok aradığım şey eski TR Gaming tarzı bir şeydi, Levelli, elmaslı, Level Etkinlikli, herkese level verilmeli vb. şeyler vardı. Yani güzel bir menü tarzında. Forumda CS119 adıyla açılan bir pubg konusu gördüm fakat arkadaş yasaklandığı için bulamadım da, gayet hoş duruyordu. Yine de değerlendirmeye çalışacağız, teşekkürler ^^Fatih ~ EjderYa yazdı: Çrş May 27, 2020 2:53 pm Eklentiyi kendinize göre düzenleyebilirsiniz.
PUBG UÇAK OTOBUS.zip
| Linklerini gizle |