Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

İsyan-Team Ortaya Çıkarma.

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
DarkThrone
Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
Clan İsmi: DarkThrone Jail
İletişim:

Mesaj gönderen DarkThrone »

Darkness Berry yazdı: Prş May 21, 2020 8:53 pm bu menu yerine farklı bir menü kullan daha öncede demiştim çok eski menü ayrıca bu menü isyan team menu desteklemiyor ordakı isyan team normalde eklenmemiş istediğin şeyi yapabilirim birşey gözümden kaçmış hata yapmışım.
Benim Menü İçerisinde NecatiDgn ın yaptıgı gibi bir ayaklanma menusu olmasını istiyorum. Bu jbmenu içindede böyle kodlar var o zaman bu kodlar hiçbir işe yaramıyor fazlalık. İstersen fazlalıkları silip kendi bildigin gibi ekle. Yeter ki o menu olsun yani.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Darkness Berry

Mesaj gönderen Darkness Berry »

tamam birazdan ilgileneceğim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Darkness Berry

bakın istediğiniz şey yapılır ancak yapılması bayağı bir zaman alır. Bissürü eklenmesi gereken şeyler var. Ayaklanma menüyü o menüye uydurmak için hem uydurmasıda ayrı güç [ReAPI] Desteklediği için sizin kullandığınız reapi olmadığı için uygun değil.

ayaklanmareklami[id]=false;
ayaklanmakontrol[id]=false;
hasarkatla[id]=false;
hasarazalt[id]=false;

bunları ayarlamak cidden zor iş. Ve uğraştırır. Yani cidden sizi anlamadım kaliteli düzgün yazılmış bir ReAPI jbmenü varken neden eski bir menüyü kullanırsınız anlamadım. Eğer uğraşan birisine yaptırırsanız ücretsiz bir şekilde yaptırın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
DarkThrone
İletişim:

Darkness Berry yazdı: Prş May 21, 2020 9:30 pm bakın istediğiniz şey yapılır ancak yapılması bayağı bir zaman alır. Bissürü eklenmesi gereken şeyler var. Ayaklanma menüyü o menüye uydurmak için hem uydurmasıda ayrı güç [ReAPI] Desteklediği için sizin kullandığınız reapi olmadığı için uygun değil.

hasarkatla[id]=false;
hasarazalt[id]=false;

bunları ayarlamak cidden zor iş. Ve uğraştırır. Yani cidden sizi anlamadım kaliteli düzgün yazılmış bir ReAPI jbmenü varken neden eski bir menüyü kullanırsınız anlamadım. Eğer uğraşan birisine yaptırırsanız ücretsiz bir şekilde yaptırın.
Hoşuma gitmesi. Uğraştığın için Teşekkür Ederim. Iyi Forumlar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
DarkThrone
İletişim:

Darkness Berry yazdı: Prş May 21, 2020 9:30 pm bakın istediğiniz şey yapılır ancak yapılması bayağı bir zaman alır. Bissürü eklenmesi gereken şeyler var. Ayaklanma menüyü o menüye uydurmak için hem uydurmasıda ayrı güç [ReAPI] Desteklediği için sizin kullandığınız reapi olmadığı için uygun değil.

hasarkatla[id]=false;
hasarazalt[id]=false;

Hoşuma gitmesi. Uğraştığın için Teşekkür Ederim. Iyi Forumlar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Darkness Berry

eğer menünün görünüşü hoşunuza gittiyse necati doğanın jbmenüsünü istediğiniz renkte modelde ayarlayabilirsiniz editleyebilirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
DarkThrone
İletişim:

Darkness Berry yazdı: Prş May 21, 2020 10:01 pm eğer menünün görünüşü hoşunuza gittiyse necati doğanın jbmenüsünü istediğiniz renkte modelde ayarlayabilirsiniz editleyebilirsiniz.
Onu kullanmamamin asıl sebebi kusuratlarinin olması oyuncular hesap yapamıyor kuruşlarla oynamak istemiyor. Bazı alışkanlıklar değişmek istemez. Kusurarlari 00 50 vs yapmaya çalıştım fakat yine eşya alırken 0.49 olarak alabiliyor önüne geçemedim. NecatiDgn in yaptığı jbmenude ki Tl ler 5 7 gibi sayılar olursa onu kullanıcam ama dediğim gibi yapamadım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala