Selamlar . Elimde şu plugin var zombie escape serverime yükledim fakat 2 sorunum var.
1.) Knife menüyü zombilerde açabiliyor ve bıçakları alabiliyor.
2) Adminlere özel Fly Guillotine plugini var bıçak olarak frizbi fırlatıyorsun. Adminler menüden bıçak aldığında eline gelmiyor Fly Guillotine elinde kalıyor.
Birişi şu iki sorunumu halletmek amacıyla plugini editlersem çok sevinirim.
Bu sorunları hallettikten sonra tek bir sorun daha var. Ben bu menüyü "M" tuşu ile açılan "ZP MENU" ye nasıl ekleyebilirim şuanlık saydan /bicakmenu komutuyla açılıyor
Knife Menü Zombi Sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
noway12
Konu Sahibi - Mesajlar: 26
Knife Menü Zombi Sorunu
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
vatanc
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: KULLANMIYORUM
Knife Menü Zombi Sorunu
menüyü atarsanız ekleyip atabilriznoway12 yazdı: Cmt May 16, 2020 2:31 pm Selamlar . Elimde şu plugin var zombie escape serverime yükledim fakat 2 sorunum var.
1.) Knife menüyü zombilerde açabiliyor ve bıçakları alabiliyor.
2) Adminlere özel Fly Guillotine plugini var bıçak olarak frizbi fırlatıyorsun. Adminler menüden bıçak aldığında eline gelmiyor Fly Guillotine elinde kalıyor.
Birişi şu iki sorunumu halletmek amacıyla plugini editlersem çok sevinirim.
Bu sorunları hallettikten sonra tek bir sorun daha var. Ben bu menüyü "M" tuşu ile açılan "ZP MENU" ye nasıl ekleyebilirim şuanlık saydan /bicakmenu komutuyla açılıyor
| Linklerini gizle |
Knife Menü Zombi Sorunu
denermisinz
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |