Üst İPLER
Moderatör: Moderatörler
-
cennet368
Konu Sahibi - Mesajlar: 13
Üst İPLER
Arkadaşlar Merhaba
Üst ip lerde server bakıyorum süresi bitmemiş server almak yasak bunun farkındayım buna müteakip üst ip lerde süresi bitecek olan ve uzatmayı düşünmeyen arkadaşlar olursa benimle iletişime geçebilirmi. Umarım bu paylaşım yasak değildir.
Tek istediğim üst iplerde yer sahibi olmak ve csdurağı ekibinede yerimi tutmak istiyorum şimdiden csdurağı ekibine ve iletişime geçecek olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Üst ip lerde server bakıyorum süresi bitmemiş server almak yasak bunun farkındayım buna müteakip üst ip lerde süresi bitecek olan ve uzatmayı düşünmeyen arkadaşlar olursa benimle iletişime geçebilirmi. Umarım bu paylaşım yasak değildir.
Tek istediğim üst iplerde yer sahibi olmak ve csdurağı ekibinede yerimi tutmak istiyorum şimdiden csdurağı ekibine ve iletişime geçecek olan arkadaşlara teşekkür ederim.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
ulyoS
Üst İPLER
Bu tür bilgiler vermek yasaktı, şu zaman sunucum bitecek bla bla. Ödemesi yaklaşan ipler kısmı mevcut panelde, kiralama girdiğinizde bir kutu içerisinde yazmakta.
| Linklerini gizle |
-
DarkThrone
- Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
- Clan İsmi: DarkThrone Jail
- İletişim:
Üst İPLER
Dediginizi zaten https://panel.csduragi.com/panel/kirala ... aklasanlar buradan ogrenebılyorsunuz. geriye sadece o ip yi o gun yakalamak kalıyor.
| Linklerini gizle |
-
cennet368
Üst İPLER
Bilmiyordum hocam öğrenmiş oldum sağolasın.DarkThrone yazdı: Prş May 07, 2020 10:52 am Dediginizi zaten https://panel.csduragi.com/panel/kirala ... aklasanlar buradan ogrenebılyorsunuz. geriye sadece o ip yi o gun yakalamak kalıyor.
| Linklerini gizle |
-
adaletsiz
Üst İPLER
Benim bu gün 4. günüm her 1 dakikada bir belirtilen saatler de bakıyorum. Bakalım ne zaman yakalayabileceğiz ve bir sunucu sahibi olabileceğiz.

| Linklerini gizle |
-
cennet368
Üst İPLER
Hocam dikkat et fiyatlar değişiyor ona göre bakiye yüklemesi yap üst iplerin fiyatları müthiş ama hakediyor şuan inanılmaz rekabet var.adaletsiz yazdı: Prş May 07, 2020 1:24 pm Benim bu gün 4. günüm her 1 dakikada bir belirtilen saatler de bakıyorum. Bakalım ne zaman yakalayabileceğiz ve bir sunucu sahibi olabileceğiz.![]()
![]()
Ben 1000 lirayı gözden çıkardım Pro Public olarak düşünüyoruz anında alacağım işte internet sitesi Ts3 falan herşey hazır.
İkimizede almak kısmet olur inşallah
| Linklerini gizle |
-
adaletsiz
Üst İPLER
İnşallah haklarımız ve haklarınızda güzel eğlenceli vakitler eylemek olur bu sanal platform da.
| Linklerini gizle |
-
adaletsiz
Üst İPLER
Bu işte farklı bir durum var, 12:00'dan 15:00'a kadar 3 saat boyunca her 1 dakika saat dilim ayarıyla kiralık İP'ler bölümünü panelden kontrol ettim, 15:14 şuan saat ve son yenilemem den sonra sadece .fun İP'leri düştü ekrana. Peki dün ben kontrol ettiğim de var olan 07.05.2020'de süresi bitecek > uzatılacak İP'lerden 6-7 tanesi nasıl olduda bir anda kayboldu, ya parası ödendi yada uzatılma hakkı mı kullanıldı bilmiyorum fakat çok şaşırıyorum artık bu işe ben
çok zor bir iş bu ya.
| Linklerini gizle |
-
cennet368
Üst İPLER
Uzatmışlardır hocam diğer türlü anında düşüyor sistemeadaletsiz yazdı: Prş May 07, 2020 3:13 pm Bu işte farklı bir durum var, 12:00'dan 15:00'a kadar 3 saat boyunca her 1 dakika saat dilim ayarıyla kiralık İP'ler bölümünü panelden kontrol ettim, 15:14 şuan saat ve son yenilemem den sonra sadece .fun İP'leri düştü ekrana. Peki dün ben kontrol ettiğim de var olan 07.05.2020'de süresi bitecek > uzatılacak İP'lerden 6-7 tanesi nasıl olduda bir anda kayboldu, ya parası ödendi yada uzatılma hakkı mı kullanıldı bilmiyorum fakat çok şaşırıyorum artık bu işe bençok zor bir iş bu ya.
| Linklerini gizle |
-
ustunelburak
Üst İPLER
Vallaha reis ben her 5 saniyede f5 attım 2 saat boyunca ( 2 gündür ) fakat herşey tamam kabul ediyorum anlaşmayı kirala butonuna basıyorum. hop direk bu ip kiralık değil yazısı çıkıyor. 2 gündür 3 ip böyle kaçtı elimden. Dediğin ipler kiralığa çıktı 5 saniyede alıyorlar nasıl alıyorlarsaadaletsiz yazdı: Prş May 07, 2020 3:13 pm Bu işte farklı bir durum var, 12:00'dan 15:00'a kadar 3 saat boyunca her 1 dakika saat dilim ayarıyla kiralık İP'ler bölümünü panelden kontrol ettim, 15:14 şuan saat ve son yenilemem den sonra sadece .fun İP'leri düştü ekrana. Peki dün ben kontrol ettiğim de var olan 07.05.2020'de süresi bitecek > uzatılacak İP'lerden 6-7 tanesi nasıl olduda bir anda kayboldu, ya parası ödendi yada uzatılma hakkı mı kullanıldı bilmiyorum fakat çok şaşırıyorum artık bu işe bençok zor bir iş bu ya.
| Linklerini gizle |