hepsini at bakayım fırlayan bıçağında dahilXleyici yazdı: Pzr May 03, 2020 6:11 pmBicak Ve Menuyumu Atayım Yoksa Fırlayan Bicagımı Tek Atayım ?
[Bio Mod Hk.]
Moderatör: Moderatörler
-
ENESIZM
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
[Bio Mod Hk.]
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
Xleyici
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
[Bio Mod Hk.]
Buyur Hocam Yapabilirsen Cok Sevinirim. Bide Boyle Zor Oluyor Yapabilceksen Ts3 Veya Dc Atarsan Daha Rahat Konusuruz
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
ENESIZM
- İletişim:
[Bio Mod Hk.]
bende modeller olmadığı için deneyemiyorum, bi yükle bakalım bunu
bunlarda case bu arada, case olmadan nasıl bıçak aldıracak, nasıl menü oluşacak ? birde, artık client_print_color kullanıyoruz
bunlarda case bu arada, case olmadan nasıl bıçak aldıracak, nasıl menü oluşacak ? birde, artık client_print_color kullanıyoruz
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
Xleyici
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
[Bio Mod Hk.]
buyur bak bu konua model var ama sakın bu konudaki bio vip fırlayan bicagı denem cunku hatalı eksik satırlı sadece model filan deneyip söylersen iyi olur
eklentiler-pluginler/guillotine-blood-d ... 23889.html
| Linklerini gizle |
-
Mr.Persians
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: LasTShoT | Clan
- İletişim:
[Bio Mod Hk.]
tamam kardeşim sen düzelttin sakin ol kimse sana düzeltmedin demiyor. onu düzeltilmiş hali forumda 50 konuda var onu geçtim hadi düzelttim diyorsun onu düzelten adam bunu nasıl yapamıyor bu ne yaman çelişkidir.Xleyici yazdı: Pzr May 03, 2020 5:35 pmOkudumda Pek Anlamadım O YüzdenShooTeR yazdı: Pzr May 03, 2020 5:29 pmYazdığımı görmuyorsun sanırım ?Xleyici yazdı: Pzr May 03, 2020 4:59 pm
Bildigin Gibi şey Var Şu Fırlatılan Bicak Eklicem Ama O Menu Varken Vip Elinde O Bicak Varken Başka Bicagı Gecemiyorlar Ben İstiyorumki Vip İstedigi Zaman Menuden Fırlayan Bicagı Alsın İstedigi Zaman Gorunuslu Sade Bicaklar Alsın İstiyorum Yapılabilirmi Acaba ?Başka bıçağa geçmen için ya eklenti ile bıçak modelini default yapıcaksın yada el başı bıçağı çektirtmeyeceksin bıçak menusunden seçim yaptırıp seçtiriceksin.
Çözüme anca öyle kavuşabilirsin.
| Linklerini gizle |
-
Xleyici
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
[Bio Mod Hk.]
Ben Bişey Demdim Hocam Sabahtan Beri Bu Bicagi Bi Ayarlaıymadım Ve Ekliyemdim Yavrarıyorum Biri Test Filan Yapıp Atsın LutfenMr.Persians yazdı: Pzr May 03, 2020 6:46 pmtamam kardeşim sen düzelttin sakin ol kimse sana düzeltmedin demiyor. onu düzeltilmiş hali forumda 50 konuda var onu geçtim hadi düzelttim diyorsun onu düzelten adam bunu nasıl yapamıyor bu ne yaman çelişkidir.
| Linklerini gizle |
-
ENESIZM
- İletişim:
-
Xleyici
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
-
Xleyici
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
[Bio Mod Hk.]
Hocam Hatalar Şunlar Diger Bicaklarla Carpısıyor Ornek Ben Gidip Başka Bicak Alıyorum Dogru O Bicak Model Geliyor Ama Vurunca Bicak Fırlatıyor Sonra Ben Bide Bu Bicagın Menude ADMIN_BAN yetkisne Olcak Yani Admın Tarfında Olmasını İstemiştim Bu Carpısma Olmasın Yapabilirmisin ?
| Linklerini gizle |
-
ENESIZM
- İletişim:
[Bio Mod Hk.]
o fırlatmalı bıçak suanda sadece ban yetkili adminlerde
diğer söylediğin hatayı anlamadım, anlamaya çalıştım, sanırım qq yaptığın zaman bıçak elinden gidiyordu, ona da bir şey ekledim
diğer söylediğin hatayı anlamadım, anlamaya çalıştım, sanırım qq yaptığın zaman bıçak elinden gidiyordu, ona da bir şey ekledim
| Linklerini gizle |