Bildigin Gibi şey Var Şu Fırlatılan Bicak Eklicem Ama O Menu Varken Vip Elinde O Bicak Varken Başka Bicagı Gecemiyorlar Ben İstiyorumki Vip İstedigi Zaman Menuden Fırlayan Bicagı Alsın İstedigi Zaman Gorunuslu Sade Bicaklar Alsın İstiyorum Yapılabilirmi Acaba ?
Yazdığımı görmuyorsun sanırım ?
Başka bıçağa geçmen için ya eklenti ile bıçak modelini default yapıcaksın yada el başı bıçağı çektirtmeyeceksin bıçak menusunden seçim yaptırıp seçtiriceksin.
Çözüme anca öyle kavuşabilirsin.
Okudumda Pek Anlamadım O Yüzden
Demek istediğim şu yeni mapa geçince kişide normal bıçak olucak, hareketli bıçağı menuden seçince alıcak ancak başka bıçağa geçmek isteyince bıçağı deaktif yapıp modeli sıfırlattırcaksın ve bıçağa geçiş yaptırıcaksın.
Demek istediğim şu yeni mapa geçince kişide normal bıçak olucak, hareketli bıçağı menuden seçince alıcak ancak başka bıçağa geçmek isteyince bıçağı deaktif yapıp modeli sıfırlattırcaksın ve bıçağa geçiş yaptırıcaksın.
Menuyu Atsam Yaparmısın ?
amxmodxden dene biraz ögrenmiş olursun bence ben öyle öyle ogrendim sagolsun ShooTeR yardımcı oldu
Menuyu Atsam Yaparmısın ?
amxmodxden dene biraz ögrenmiş olursun bence ben öyle öyle ogrendim sagolsun ShooTeR yardımcı oldu
amxmodx eski kaldı başka programı kullanıyorum ve her amxmodx kullanan bir eklentiyi yapıcak degil ya *
ENESIZM yazdı: Pzr May 03, 2020 6:01 pm
sıradan bir bıçak menü eklentisine kendi bıçaklarını göm, yeni case açıp komutla satın alınan bıçağı ekle. ben çok bir zorluk göremedim
Case Olsa Yapıcam Bu MultiPower Escaep Bicakmenu BioHazard Uyarlardım Calısıyor Sıkıntı Yok Herhangi Ama Mesela Bu Fırlayan Bicagı Yapamadım.