Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

[Bio Mod Hk.]

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
Xleyici
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

[Bio Mod Hk.]

Mesaj gönderen Xleyici »

Merhaba Arkdaşlar Dün Veya Hobursu Gun Ben Bir "Biohazard Menu Hk." Actım Ve Menude Cok Sıkıntı Vardı Ben Düzeltim Menu Bitiridm Şimdiyse Ben Şöyle Bir Eklenti Düşünüyorum Elimde BioHazrd Uyarladıgım Bir BicakMenu mevcut İçinde BicakMenu Olucak Ama Ben Vip Ozel "Dropler Glirotten" Pek Yazamadım :D Bu Fırlatılan Bicak Olan Vip İsterse Bicak Degişcek İsterse O Gulirten Fırlatan Bicaıg Alıcak Ama Onu Mecbur "Say /gulritn" Gibi Say Komutuyla Eklice Nasıl Yapabilirm Ornek Verebilirmsiniz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

LWZemrahbaba
Server Ip/DNS: 213.238.173.cc
Clan İsmi: LastWar'Z ~ ZM

[Bio Mod Hk.]

Mesaj gönderen LWZemrahbaba »

Xleyici yazdı: Pzr May 03, 2020 3:22 pm Merhaba Arkdaşlar Dün Veya Hobursu Gun Ben Bir "Biohazard Menu Hk." Actım Ve Menude Cok Sıkıntı Vardı Ben Düzeltim Menu Bitiridm Şimdiyse Ben Şöyle Bir Eklenti Düşünüyorum Elimde BioHazrd Uyarladıgım Bir BicakMenu mevcut İçinde BicakMenu Olucak Ama Ben Vip Ozel "Dropler Glirotten" Pek Yazamadım :D Bu Fırlatılan Bicak Olan Vip İsterse Bicak Degişcek İsterse O Gulirten Fırlatan Bicaıg Alıcak Ama Onu Mecbur "Say /gulritn" Gibi Say Komutuyla Eklice Nasıl Yapabilirm Ornek Verebilirmsiniz
Bu işine yarıyacaktır ;
eklentiler-pluginler/guillotine-blood-d ... 23889.html

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Xleyici
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

[Bio Mod Hk.]

Mesaj gönderen Xleyici »

LWZemrahbaba yazdı: Pzr May 03, 2020 3:42 pm
Xleyici yazdı: Pzr May 03, 2020 3:22 pm Merhaba Arkdaşlar Dün Veya Hobursu Gun Ben Bir "Biohazard Menu Hk." Actım Ve Menude Cok Sıkıntı Vardı Ben Düzeltim Menu Bitiridm Şimdiyse Ben Şöyle Bir Eklenti Düşünüyorum Elimde BioHazrd Uyarladıgım Bir BicakMenu mevcut İçinde BicakMenu Olucak Ama Ben Vip Ozel "Dropler Glirotten" Pek Yazamadım :D Bu Fırlatılan Bicak Olan Vip İsterse Bicak Degişcek İsterse O Gulirten Fırlatan Bicaıg Alıcak Ama Onu Mecbur "Say /gulritn" Gibi Say Komutuyla Eklice Nasıl Yapabilirm Ornek Verebilirmsiniz
Bu işine yarıyacaktır ;
Kardeşim o Konudaki Bio Admin Hali Bozuk bu 1 Ben Düzeltim Satır Eksikti Ben Satırı Ekleyip Düzeltim ve Ben Diyorumki Bneim Bicak Menume Nasıl Naktive Ederim Yani Bu Bicagı İçine Naktive Etmekden Bahsediyorum Ama Sen Bana Diyorun Bunu Al Bu Benim İşime Yaramaz*

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

LWZemrahbaba
Server Ip/DNS: 213.238.173.cc
Clan İsmi: LastWar'Z ~ ZM

[Bio Mod Hk.]

Mesaj gönderen LWZemrahbaba »

Xleyici yazdı: Pzr May 03, 2020 4:00 pm
Bu işine yarıyacaktır ;
Kardeşim o Konudaki Bio Admin Hali Bozuk bu 1 Ben Düzeltim Satır Eksikti Ben Satırı Ekleyip Düzeltim ve Ben Diyorumki Bneim Bicak Menume Nasıl Naktive Ederim Yani Bu Bicagı İçine Naktive Etmekden Bahsediyorum Ama Sen Bana Diyorun Bunu Al Bu Benim İşime Yaramaz*
terslemene gerek yok sagol işime yaramaz de geç neyi uzatıyorsun kimseye iyilik yaramıyor %45 kod ögreniyormuşsun yapamıyormusun

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Xleyici
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

[Bio Mod Hk.]

Mesaj gönderen Xleyici »

LWZemrahbaba yazdı: Pzr May 03, 2020 4:29 pm

Bu işine yarıyacaktır ;
terslemene gerek yok sagol işime yaramaz de geç neyi uzatıyorsun kimseye iyilik yaramıyor %45 kod ögreniyormuşsun yapamıyormusun
Ben Terslemedim O Menuye O Say Komut "Case 7" Diye Eklerim Sıkıntı Yok Anlamadıgım Konu Şu Ben Mesela O Fırlayan Bicak Başka Bicagada Gecmek İstiyorum Hangi Kodlama İle Ypaıcak ekleme En Basit İş.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

[Bio Mod Hk.]

Mesaj gönderen ShooTeR »

Xleyici yazdı: Pzr May 03, 2020 4:34 pm
LWZemrahbaba yazdı: Pzr May 03, 2020 4:29 pm

Ben Terslemedim O Menuye O Say Komut "Case 7" Diye Eklerim Sıkıntı Yok Anlamadıgım Konu Şu Ben Mesela O Fırlayan Bicak Başka Bicagada Gecmek İstiyorum Hangi Kodlama İle Ypaıcak ekleme En Basit İş.
Başka bıçağa geçmen için ya eklenti ile bıçak modelini default yapıcaksın yada el başı bıçağı çektirtmeyeceksin bıçak menusunden seçim yaptırıp seçtiriceksin.
Çözüme anca öyle kavuşabilirsin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Darkness Berry

[Bio Mod Hk.]

Mesaj gönderen Darkness Berry »

Menüne bıçak eklemekmi istiyorsun

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Xleyici
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

[Bio Mod Hk.]

Mesaj gönderen Xleyici »

Darkness Berry yazdı: Pzr May 03, 2020 4:52 pm Menüne bıçak eklemekmi istiyorsun
Bildigin Gibi şey Var Şu Fırlatılan Bicak Eklicem Ama O Menu Varken Vip Elinde O Bicak Varken Başka Bicagı Gecemiyorlar Ben İstiyorumki Vip İstedigi Zaman Menuden Fırlayan Bicagı Alsın İstedigi Zaman Gorunuslu Sade Bicaklar Alsın İstiyorum Yapılabilirmi Acaba ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

[Bio Mod Hk.]

Mesaj gönderen ShooTeR »

Xleyici yazdı: Pzr May 03, 2020 4:59 pm
Darkness Berry yazdı: Pzr May 03, 2020 4:52 pm Menüne bıçak eklemekmi istiyorsun
Bildigin Gibi şey Var Şu Fırlatılan Bicak Eklicem Ama O Menu Varken Vip Elinde O Bicak Varken Başka Bicagı Gecemiyorlar Ben İstiyorumki Vip İstedigi Zaman Menuden Fırlayan Bicagı Alsın İstedigi Zaman Gorunuslu Sade Bicaklar Alsın İstiyorum Yapılabilirmi Acaba ?
Yazdığımı görmuyorsun sanırım ?
Başka bıçağa geçmen için ya eklenti ile bıçak modelini default yapıcaksın yada el başı bıçağı çektirtmeyeceksin bıçak menusunden seçim yaptırıp seçtiriceksin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Xleyici
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

[Bio Mod Hk.]

Mesaj gönderen Xleyici »

ShooTeR yazdı: Pzr May 03, 2020 5:29 pm
Xleyici yazdı: Pzr May 03, 2020 4:59 pm
Yazdığımı görmuyorsun sanırım ?
Okudumda Pek Anlamadım O Yüzden

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala