Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Bicak Menu istek

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Ayaz Hepyek
Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
Clan İsmi: HellforceGaming

Bicak Menu istek

Mesaj gönderen Ayaz Hepyek »

AğustosBöceği yazdı: Cum May 01, 2020 2:13 am Mükemmel, sen ne ara yaptın bu plugini?
Farklı forumlarda insanlardan yardım istemek ve başka forumda author değiştirerek paylaşmak. :ugeek: :ugeek: :ugeek:

Başlıksız-1.png
Sıkı takipci :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Bicak Menu istek

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

@! MarsMelow Var mıdır bir savunma açıklaman ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
! MarsMelow
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: HellForc Escape

Bicak Menu istek

Mesaj gönderen ! MarsMelow »

Taha Demirbaş yazdı: Cum May 01, 2020 12:50 pm @! MarsMelow Var mıdır bir savunma açıklaman ?
Tabiki Var Uluyos Om Den Attım Hayırlı Ramazanlar orucluktan Dolayı Uluyos Filan İsmi Pek Yazamıdm Kb Zaten OM Arkdaşa Herşeye Güzel Bi Şekilde Bellirtim Forum İsmini Düzeltim Şimiden Kendimce Ozur Dilerim Ama Kendi Editlerimde Oldugu İçin İsmimi Yazdım Gine Diyoum Kusura Bakmayın. İyi Forumlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Bicak Menu istek

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

! MarsMelow yazdı: Cum May 01, 2020 12:54 pm
Taha Demirbaş yazdı: Cum May 01, 2020 12:50 pm @! MarsMelow Var mıdır bir savunma açıklaman ?
Tabiki Var Uluyos Om Den Attım Hayırlı Ramazanlar orucluktan Dolayı Uluyos Filan İsmi Pek Yazamıdm Kb Zaten OM Arkdaşa Herşeye Güzel Bi Şekilde Bellirtim Forum İsmini Düzeltim Şimiden Kendimce Ozur Dilerim Ama Kendi Editlerimde Oldugu İçin İsmimi Yazdım Gine Diyoum Kusura Bakmayın. İyi Forumlar.
Daha kontrol edemedim. Kontrolden sonra döneceğim konuya

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

H I T L E R

Bicak Menu istek

Mesaj gönderen H I T L E R »

geçende konu acmıstın buyuk ihtimal save ne desek o ne diycen bide saklanbac mod %50 yazmısın nasıl yazdın bu modu onuda boylemi yazdın ayip

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Bicak Menu istek

Mesaj gönderen ulyoS »

Özel mesajdan yazdığın şey, ‘elinde csgo menü var mı?’ Bu konu ile alakalı bir durum belirtmedin sen.

Düzenleme :

Kod: Tümünü seç

Bakarsan
Gönderildi: Cum May 01, 2020 12:52 pm 
Kimden: ! MarsMelow 
Alıcı: ulyoS 

Hayırlı Ramazanalr O Resme Gelirsek O Resimde Senden O eklenti Kodladın Cok Teşekür Ederim Oncelikle Ama Ben O Sıfırdan Duzeltmeler Yaptım Zaten Yorumlara İnersen Alta Ulyos Ben Teşekür Ederim Gibi Bi Yazı Var Beni Yanlış Anladınız. Hayırlı Ramazanlar Allah Kabul Etsin
Bu gün saat 1 gibi bilgisini vermiş eklentiyi paylaşalı 2 gün oluyor. Sıfırdan düzenlemeler yapabiliyorsan neden eklentiyi istiyorsun? Kod kopyacısı mısın sen?

Düzenleme 2 : Hayır, madem eklenti yazabiliyorsun neden 10 dakikalık eklenti için uğraştırıyorsun kendin yazsana? Sıfırdan düzenleme dediğin şeyler reklam değiştirmek, model değiştirmek ve menünün sonuna adını eklemek bu mu? Menü renk kodları dahi aynı?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
! MarsMelow
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Bicak Menu istek

ulyoS yazdı: Cum May 01, 2020 4:45 pm Özel mesajdan yazdığın şey, ‘elinde csgo menü var mı?’ Bu konu ile alakalı bir durum belirtmedin sen.

Düzenleme :

Kod: Tümünü seç

Bakarsan
Gönderildi: Cum May 01, 2020 12:52 pm 
Kimden: ! MarsMelow 
Alıcı: ulyoS 

Hayırlı Ramazanalr O Resme Gelirsek O Resimde Senden O eklenti Kodladın Cok Teşekür Ederim Oncelikle Ama Ben O Sıfırdan Duzeltmeler Yaptım Zaten Yorumlara İnersen Alta Ulyos Ben Teşekür Ederim Gibi Bi Yazı Var Beni Yanlış Anladınız. Hayırlı Ramazanlar Allah Kabul Etsin
Bu gün saat 1 gibi bilgisini vermiş eklentiyi paylaşalı 2 gün oluyor. Sıfırdan düzenlemeler yapabiliyorsan neden eklentiyi istiyorsun? Kod kopyacısı mısın sen?

Düzenleme 2 : Hayır, madem eklenti yazabiliyorsun neden 10 dakikalık eklenti için uğraştırıyorsun kendin yazsana? Sıfırdan düzenleme dediğin şeyler reklam değiştirmek, model değiştirmek ve menünün sonuna adını eklemek bu mu? Menü renk kodları dahi aynı?
Hayır Sana Bşaka ÖM Gonderdim İyi Bak Allah Bidaha Gonderreyim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Takariz
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Bicak Menu istek

Mesaj gönderen Takariz »

Ben bu arkadaşın yasaklanması taraftarayım hem forumda kendi codder diye dolaşıyor hemde plugin istediğinde kendi yapmış gibi milletin yaptığı authoru kendi üzerinden değiştiriyor .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
! MarsMelow
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Bicak Menu istek

Takariz yazdı: Cum May 01, 2020 5:41 pm Ben bu arkadaşın yasaklanması taraftarayım hem forumda kendi codder diye dolaşıyor hemde plugin istediğinde kendi yapmış gibi milletin yaptığı authoru kendi üzerinden değiştiriyor .
Admın İsmini Yazmamışım Okadar Düzeltim. Seni Gidi Klavye Deli Kanlısı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
! MarsMelow
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Bicak Menu istek

sabbah yazdı: Cum May 01, 2020 6:32 pm MARSMELOW ben Emre, hellforce zm escape serverda nıckım sabbah tanırsın belki , soruna cevap değil bu mesajım onca yer denedim ulaşamadım kimseye serverlara gıremıyorum cs durağı bütün serverlara banlandım mı acaba nasıl öğreneceğiz sebebi de büyük ihtimalle dün gece benı grablayıp yere vurup öldüren birine '' yemedi mi len g*t'' dedik diye . bana yardımcı olur musun? kaç yıldır aralıklarla oynuyorum hellforce'de 30 lvl'im banlanmak hepsinin çöpe gitmesi demek yazık olmaz mı. ( ig: sabbahovic_ )
ts3 gelirsen yardımcı olurum kardeşim ÖM yaz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli