Sıkı takipciAğustosBöceği yazdı: Cum May 01, 2020 2:13 am Mükemmel, sen ne ara yaptın bu plugini?
Farklı forumlarda insanlardan yardım istemek ve başka forumda author değiştirerek paylaşmak.![]()
![]()
![]()
Başlıksız-1.png

Moderatör: Moderatörler
Sıkı takipciAğustosBöceği yazdı: Cum May 01, 2020 2:13 am Mükemmel, sen ne ara yaptın bu plugini?
Farklı forumlarda insanlardan yardım istemek ve başka forumda author değiştirerek paylaşmak.![]()
![]()
![]()
Başlıksız-1.png
Link: | |
Linklerini gizle |
Tabiki Var Uluyos Om Den Attım Hayırlı Ramazanlar orucluktan Dolayı Uluyos Filan İsmi Pek Yazamıdm Kb Zaten OM Arkdaşa Herşeye Güzel Bi Şekilde Bellirtim Forum İsmini Düzeltim Şimiden Kendimce Ozur Dilerim Ama Kendi Editlerimde Oldugu İçin İsmimi Yazdım Gine Diyoum Kusura Bakmayın. İyi Forumlar.
Linklerini gizle |
Daha kontrol edemedim. Kontrolden sonra döneceğim konuya! MarsMelow yazdı: Cum May 01, 2020 12:54 pmTabiki Var Uluyos Om Den Attım Hayırlı Ramazanlar orucluktan Dolayı Uluyos Filan İsmi Pek Yazamıdm Kb Zaten OM Arkdaşa Herşeye Güzel Bi Şekilde Bellirtim Forum İsmini Düzeltim Şimiden Kendimce Ozur Dilerim Ama Kendi Editlerimde Oldugu İçin İsmimi Yazdım Gine Diyoum Kusura Bakmayın. İyi Forumlar.
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Kod: Tümünü seç
Bakarsan
Gönderildi: Cum May 01, 2020 12:52 pm
Kimden: ! MarsMelow
Alıcı: ulyoS
Hayırlı Ramazanalr O Resme Gelirsek O Resimde Senden O eklenti Kodladın Cok Teşekür Ederim Oncelikle Ama Ben O Sıfırdan Duzeltmeler Yaptım Zaten Yorumlara İnersen Alta Ulyos Ben Teşekür Ederim Gibi Bi Yazı Var Beni Yanlış Anladınız. Hayırlı Ramazanlar Allah Kabul Etsin
Linklerini gizle |
Hayır Sana Bşaka ÖM Gonderdim İyi Bak Allah Bidaha GonderreyimulyoS yazdı: Cum May 01, 2020 4:45 pm Özel mesajdan yazdığın şey, ‘elinde csgo menü var mı?’ Bu konu ile alakalı bir durum belirtmedin sen.
Düzenleme :Bu gün saat 1 gibi bilgisini vermiş eklentiyi paylaşalı 2 gün oluyor. Sıfırdan düzenlemeler yapabiliyorsan neden eklentiyi istiyorsun? Kod kopyacısı mısın sen?Kod: Tümünü seç
Bakarsan Gönderildi: Cum May 01, 2020 12:52 pm Kimden: ! MarsMelow Alıcı: ulyoS Hayırlı Ramazanalr O Resme Gelirsek O Resimde Senden O eklenti Kodladın Cok Teşekür Ederim Oncelikle Ama Ben O Sıfırdan Duzeltmeler Yaptım Zaten Yorumlara İnersen Alta Ulyos Ben Teşekür Ederim Gibi Bi Yazı Var Beni Yanlış Anladınız. Hayırlı Ramazanlar Allah Kabul Etsin
Düzenleme 2 : Hayır, madem eklenti yazabiliyorsun neden 10 dakikalık eklenti için uğraştırıyorsun kendin yazsana? Sıfırdan düzenleme dediğin şeyler reklam değiştirmek, model değiştirmek ve menünün sonuna adını eklemek bu mu? Menü renk kodları dahi aynı?
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Admın İsmini Yazmamışım Okadar Düzeltim. Seni Gidi Klavye Deli Kanlısı.Takariz yazdı: Cum May 01, 2020 5:41 pm Ben bu arkadaşın yasaklanması taraftarayım hem forumda kendi codder diye dolaşıyor hemde plugin istediğinde kendi yapmış gibi milletin yaptığı authoru kendi üzerinden değiştiriyor .
Linklerini gizle |
ts3 gelirsen yardımcı olurum kardeşim ÖM yazsabbah yazdı: Cum May 01, 2020 6:32 pm MARSMELOW ben Emre, hellforce zm escape serverda nıckım sabbah tanırsın belki , soruna cevap değil bu mesajım onca yer denedim ulaşamadım kimseye serverlara gıremıyorum cs durağı bütün serverlara banlandım mı acaba nasıl öğreneceğiz sebebi de büyük ihtimalle dün gece benı grablayıp yere vurup öldüren birine '' yemedi mi len g*t'' dedik diye . bana yardımcı olur musun? kaç yıldır aralıklarla oynuyorum hellforce'de 30 lvl'im banlanmak hepsinin çöpe gitmesi demek yazık olmaz mı. ( ig: sabbahovic_ )
Linklerini gizle |