JB[EREN]JB yazdı: Sal Nis 21, 2020 6:04 pm
Modeli atar isen paneldeki players_models plugini ile olayı çözersin.
kardeşim benim 4 farklı model yükleyip neden cpuyu artırayım? 1modelin içine 5 6 text.. attım farklı model olarak gözüküyor elimde vardı plugini simdi bulamıyorum
Modelin içindeki textureler yeni modeller yaratmak için olduğundan olabilir mi?
JB[EREN]JB yazdı: Sal Nis 21, 2020 6:04 pm
Modeli atar isen paneldeki players_models plugini ile olayı çözersin.
kardeşim benim 4 farklı model yükleyip neden cpuyu artırayım? 1modelin içine 5 6 text.. attım farklı model olarak gözüküyor elimde vardı plugini simdi bulamıyorum
Tabiki de söylediğin gibi değil. 1 karakter üzerine 4 5 tane farklı kıyafet giydirilmesi için en basit hali ile anlatımım budur.
he model renk değiştirmek isteyenler için import yapılabilir ama asıl amacı o değil
Tabiki de söylediğin gibi değil. 1 karakter üzerine 4 5 tane farklı kıyafet giydirilmesi için en basit hali ile anlatımım budur.
he model renk değiştirmek isteyenler için import yapılabilir ama asıl amacı o değil
JB[EREN]JB yazdı: Prş Nis 23, 2020 12:51 am
Şu modeli atsana ya çok merak ettim.
modeli kendimiz yaptığımız için maalesef atamam fakat palyer dosyası girip modellere bakabilirsin 3 modelden 2 sinin içinde farklı renk textureleri mevcuttur
JB[EREN]JB yazdı: Cum Nis 24, 2020 10:42 pm
Modeli yapan arkadaş bunun için çözümü bulur emin ol.
Biraderim yardımcı mı olmaya çalışıyorsun yoksa tariz mi yapmaya çalışıyorsun? adam zaten yapar iken bize anlattı plugin ile dağıttırman gerekiyor yahut prodaki gibi menü ile seçecekler bu 2 istek ile alakalı yardımın olabilecek ise beklerim