Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Jbmenu duzenleme

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
mkemalsngnl

Jbmenu duzenleme

Mesaj gönderen mkemalsngnl »

arkadaşlar lütfen şu jbmenu de kelebeğin fiyatını -3 tl karambitin fiyatını 10 tl bayonetin fiyatını da 15 tl yaparmısınız lütfenn
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

LoseBasgan
Clan İsmi: MoonGaming

Jbmenu duzenleme

Mesaj gönderen LoseBasgan »

Buyurun :cross:

TheProjbmenu.sma
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
mkemalsngnl

Jbmenu duzenleme

LoseBasgan yazdı: Pzt Nis 20, 2020 9:39 pm Buyurun :cross:

TheProjbmenu.sma
hemen deniyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
mkemalsngnl

Jbmenu duzenleme

TheProjbmenu.sma
üzgünüm olmadı çok şekilde denedim ama yine de ısrarla olmuyor gerçekten yapabilecek usta bir kodlayıcı varsa bekliyorum :gun:Ç :csgox: :hl:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Elwë

Jbmenu duzenleme

Mesaj gönderen Elwë »

mkemalsngnl yazdı: Pzt Nis 20, 2020 9:45 pm

TheProjbmenu.sma
üzgünüm olmadı çok şekilde denedim ama yine de ısrarla olmuyor gerçekten yapabilecek usta bir kodlayıcı varsa bekliyorum :gun:Ç :csgox: :hl:
Sunucuda yüklemede hata mı veriyor ? Tam olarak sıkıntı nedir açıkca belirtirseniz sevinirim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
mkemalsngnl

Jbmenu duzenleme

Elwë yazdı: Pzt Nis 20, 2020 9:51 pm

TheProjbmenu.sma
Sunucuda yüklemede hata mı veriyor ? Tam olarak sıkıntı nedir açıkca belirtirseniz sevinirim.
hemen belirteyim hiçbir hata yok oyuna giriyorum markete basıyorum ve KELEBEK 4 TL yazıyor yani çok şekilde denedim bazen kendiliğinden -3 oluyor -3 olunca da çöküyor akkbar.wav ile ilgili bir hata veriyor [ çöktüğünde dust 2 açılıyor ve tekrar jb ye dönmek zorunda kalıyoruz bide şu akkbar.wav var onu da düzeltebilirseniz gerçekten çok sevinirim..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Elwë

Jbmenu duzenleme

Mesaj gönderen Elwë »

mkemalsngnl yazdı: Pzt Nis 20, 2020 9:53 pm
Elwë yazdı: Pzt Nis 20, 2020 9:51 pm
hemen belirteyim hiçbir hata yok oyuna giriyorum markete basıyorum ve KELEBEK 4 TL yazıyor yani çok şekilde denedim bazen kendiliğinden -3 oluyor -3 olunca da çöküyor akkbar.wav ile ilgili bir hata veriyor [ çöktüğünde dust 2 açılıyor ve tekrar jb ye dönmek zorunda kalıyoruz bide şu akkbar.wav var onu da düzeltebilirseniz gerçekten çok sevinirim..
Losebasgan'ın attığı eklentiyi de inceledim fakat zaten -3'de ayarlı. İsmini değişip tekrardan dener misin? Ayrıca akkbar.wav'ı sounds klasörüne yüklemeyi unutmuş olabilirsin, tekrar bir kontrol et.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Elwë

Jbmenu duzenleme

Mesaj gönderen Elwë »

Ayrıca başka bir JBMENU'de aktifse çakışma olabilir, kontrol edin lütfen.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Jbmenu duzenleme

Mesaj gönderen ulyoS »

Ses Mono çıkışlı değilse çalışmaz. Fiyatları da cvar ayarları üzerinden değiştirin, sonrasında ise amxx.cfg içerisine kaydedin ki her el aktif olsun.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
mkemalsngnl

Jbmenu duzenleme

ulyoS yazdı: Pzt Nis 20, 2020 10:05 pm Ses Mono çıkışlı değilse çalışmaz. Fiyatları da cvar ayarları üzerinden değiştirin, sonrasında ise amxx.cfg içerisine kaydedin ki her el aktif olsun.
çok teşekkür ederim ama cvardan nasıl değiştireceğimi ve amxx.cfgye nasıl yazacağımı söylerseniz çok iyi olur gerçekten

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala