Selamlar arkadaşlar
Sanırım bu serveri yazı ile doldurmayın plugini panele gömülü (amxx)
ben yine de sormak istiyorum ban yetkisi olanlara işlemeyecek şekilde ayarlayabilen var mı? panelde def ayarın altında kullanıyorum daha düşüremem. ban yetkisi olanlara işlemeyecek şekilde ayarlayabilir iseniz çok güzel olur .
YADA FARKLI BİR FİKİR VEREBİLİRSİNİZ
*Serveri yazı ile doldurmayın
Moderatör: Moderatörler
-
hairless34
Konu Sahibi - Mesajlar: 167
antiflood.amxx ; prevent clients from chat-flooding the server
Kapatmanızı tavsiye etmem, yada herhangi birisine açık olarak bırakmanızı.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
hairless34
Konu Sahibi - Mesajlar: 167
sadece 2 3 üst yönetim üyesine açmayı düşünüyordum ama dediğiniz gibi olsun birde şunu sorayım eski konulara baktım şunu atmışsınız : amx_flood_time 0.0000001Yek'-ta yazdı: Pzr Nis 19, 2020 12:41 am antiflood.amxx ; prevent clients from chat-flooding the server
csd_menuselect_flood 0.0000001
1. sorum userler flood atabilecek mi?
2. saldırılara karşı dezavantajı var mı? teşekkürler
| Linklerini gizle |
-
ulyoS
1- Herkes için geçerli.
2- Birden fazla kod gönderimi ile sunucuyu yoran-çöktürmeye zorlayan CFGler mevcut. Ard arda belli bir limiti gönderdikten sonra çökme yaratan kodları yönlendiren CFGler mevcut. Saldırı atılması daha kolay olur, ancak ben CS 1.6'da hayatsızca bir CFG'yi her serverde deneyen birini bilmiyorum görmedim.
2- Birden fazla kod gönderimi ile sunucuyu yoran-çöktürmeye zorlayan CFGler mevcut. Ard arda belli bir limiti gönderdikten sonra çökme yaratan kodları yönlendiren CFGler mevcut. Saldırı atılması daha kolay olur, ancak ben CS 1.6'da hayatsızca bir CFG'yi her serverde deneyen birini bilmiyorum görmedim.
| Linklerini gizle |
-
hackyedintr
reis antifloodu siliyorum ama genede yazı ile doldurmayın diyor devre dışı bırakamıyorum başka pugin yükliycemYek'-ta yazdı: Pzr Nis 19, 2020 12:41 am antiflood.amxx ; prevent clients from chat-flooding the server
| Linklerini gizle |