maalesef
[ReAPI] JBMenu (MoonGaming Özel)
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2185
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
-
Merhabalar jbmenu güzel yazanların ellerine sağlık
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS49.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: KaoS
-
Jbmenu açmaya çalıştığında sona tek mahkum kaldıgı icin menuyu acamazsın hatayı alıyorum oysaki tek mahkum degilim onu nasıl düzeltebilirim ayrıca /mg menüsüne girince birine mg vermek istediğinde vereyemiyorsun ne kadar mg vermek istediğin yer gelmiyor tıklasan bile paylaşım için teşekkürler
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
diğer eklentileriniz ile çakışıyor. eklenti hiç problem yoktur, aylardır bunu kullandıkLariss yazdı: ↑Sal Nis 21, 2020 5:45 am Jbmenu açmaya çalıştığında sona tek mahkum kaldıgı icin menuyu acamazsın hatayı alıyorum oysaki tek mahkum degilim onu nasıl düzeltebilirim ayrıca /mg menüsüne girince birine mg vermek istediğinde vereyemiyorsun ne kadar mg vermek istediğin yer gelmiyor tıklasan bile paylaşım için teşekkürler
Linklerini gizle |
-
Kanka bak şimdi sen bunu paylaştın eyvallah teşekkür ederler. 2 gün sonra 1-2 değişiklik yapıp kendi yapmış gibi paylaşırlar diğer forumlarda söyleyeyim
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
biliyorum bro, asıl paylaşma sebebim insanlar dolandırılmasın diye. eklenti çalınmıştı zaten en azından diğer insanlar buradan görüp satın almasınlar diye paylaştım hemen. yenisini yazdık zaten istediklerini yapsınlar, karakter meselesiahmetsencanx2 yazdı: ↑Çrş Nis 22, 2020 1:18 pm Kanka bak şimdi sen bunu paylaştın eyvallah teşekkür ederler. 2 gün sonra 1-2 değişiklik yapıp kendi yapmış gibi paylaşırlar diğer forumlarda söyleyeyim
Linklerini gizle |
-
Gayet başarili bi jbmunu Teşekkürler.reis sizin yeni jbmunude vardi birinin elinde habarin olsun .ENESIZM yazdı: ↑Çrş Nis 22, 2020 1:21 pmbiliyorum bro, asıl paylaşma sebebim insanlar dolandırılmasın diye. eklenti çalınmıştı zaten en azından diğer insanlar buradan görüp satın almasınlar diye paylaştım hemen. yenisini yazdık zaten istediklerini yapsınlar, karakter meselesiahmetsencanx2 yazdı: ↑Çrş Nis 22, 2020 1:18 pm Kanka bak şimdi sen bunu paylaştın eyvallah teşekkür ederler. 2 gün sonra 1-2 değişiklik yapıp kendi yapmış gibi paylaşırlar diğer forumlarda söyleyeyim
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
şuan ki menü kimsede yokH I T L E R yazdı: ↑Pzr May 03, 2020 1:00 amGayet başarili bi jbmunu Teşekkürler.reis sizin yeni jbmunude vardi birinin elinde habarin olsun .ENESIZM yazdı: ↑Çrş Nis 22, 2020 1:21 pmbiliyorum bro, asıl paylaşma sebebim insanlar dolandırılmasın diye. eklenti çalınmıştı zaten en azından diğer insanlar buradan görüp satın almasınlar diye paylaştım hemen. yenisini yazdık zaten istediklerini yapsınlar, karakter meselesiahmetsencanx2 yazdı: ↑Çrş Nis 22, 2020 1:18 pm Kanka bak şimdi sen bunu paylaştın eyvallah teşekkür ederler. 2 gün sonra 1-2 değişiklik yapıp kendi yapmış gibi paylaşırlar diğer forumlarda söyleyeyim
Linklerini gizle |
-
model models/[Shop]JailBreak/Punos/Punos.mdl not precached hatası alıyorum çözümünü söyleyebilirmisiniz acaba.
Linklerini gizle |