Bu hatayı bu jbmenüde aldığınıza emin misiniz ?
[ReAPI] JBMenu (MoonGaming Özel)
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
-
- Clan İsmi: MoonGaming
Etiketler:
Link: | |
Linklerini gizle |
-
evet eminim normalde böyle hata vermiyo ama jbmenü yükleyince hata veriyo. bütün jbmenülerde bu hatayı veriyo
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.22
- Clan İsmi: PavyonJB/#KRAL
- İletişim:
Reis kurdumda çöktü yanlış kurulummu yaptım csdjbmenu model dosyalrının ismini Clan ismimiz yaptım dogru yola yükleme yaptım ama çöktü yardımcı olurmusun
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2179
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
error logunu atar mısınalperacar31 yazdı: ↑Pzr May 24, 2020 5:40 am Reis kurdumda çöktü yanlış kurulummu yaptım csdjbmenu model dosyalrının ismini Clan ismimiz yaptım dogru yola yükleme yaptım ama çöktü yardımcı olurmusun
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.22
- Clan İsmi: PavyonJB/#KRAL
- İletişim:
Modeller bozukmuş çözdüm o koydugun modellerde sorun oldu baska jbmenuyede onları ekledım aynı sekılde coktu elımdekı modellerle yapınca calıstı
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
-
- Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
- Clan İsmi: DarkThrone Jail
- İletişim:
JBMenu de Bayonet aldıktan sonra revlenınce normal olarak bayonet gıdıyor yani elimizde bir şey kalmıyor fakat Revlendıkten sonra karambit veya başka bir şey alınca elimize yine bayonet modeli geliyor bunu halledemez miyiz ? Tam tersi oldugunda da aynı işlem karambit aldık revlendık bayonet alınca karambit modelı gelıyor.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2179
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
dediğim gibi, uzun süre bu eklentiyi kullandık. hiç problem yaşamadık (yaşadığımızda çözdük.), yaptığınız değişimleri tekrar gözden geçirinDarkThrone yazdı: ↑Cmt Haz 27, 2020 12:48 pm JBMenu de Bayonet aldıktan sonra revlenınce normal olarak bayonet gıdıyor yani elimizde bir şey kalmıyor fakat Revlendıkten sonra karambit veya başka bir şey alınca elimize yine bayonet modeli geliyor bunu halledemez miyiz ? Tam tersi oldugunda da aynı işlem karambit aldık revlendık bayonet alınca karambit modelı gelıyor.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
- Clan İsmi: DarkThrone Jail
- İletişim:
Kendi yaptığım degisikliktendir diye düşündüm 0 ini kurdum ama dediğim gibi devam etti. Belki farkeden olmamistir.ENESIZM yazdı: ↑Cmt Haz 27, 2020 8:45 pmdediğim gibi, uzun süre bu eklentiyi kullandık. hiç problem yaşamadık (yaşadığımızda çözdük.), yaptığınız değişimleri tekrar gözden geçirinDarkThrone yazdı: ↑Cmt Haz 27, 2020 12:48 pm JBMenu de Bayonet aldıktan sonra revlenınce normal olarak bayonet gıdıyor yani elimizde bir şey kalmıyor fakat Revlendıkten sonra karambit veya başka bir şey alınca elimize yine bayonet modeli geliyor bunu halledemez miyiz ? Tam tersi oldugunda da aynı işlem karambit aldık revlendık bayonet alınca karambit modelı gelıyor.
Linklerini gizle |
-