Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Servere giriş problemi

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
karaktersiz

Servere giriş problemi

Mesaj gönderen karaktersiz »

Telefon internetimle normalde oynarken son 2 gündür servere giremiyorum modeme bağlandığımda giriyor. Panelden ban listsini sıfırladım olmuyor. Anlamadığım şey şu banlıyım desem oyun içinden panelden ban açmayı denedim yok. 2 günde 2 3 kere servere giriş yapabildiğim de oldu. Başka ıplere hep giriyor benim ıpe girmiyr yüklenmiyor bu server dolma ekranında.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

DarkThrone
Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
Clan İsmi: DarkThrone Jail
İletişim:

Servere giriş problemi

Mesaj gönderen DarkThrone »

karaktersiz yazdı: Cum Nis 17, 2020 12:25 pm Telefon internetimle normalde oynarken son 2 gündür servere giremiyorum modeme bağlandığımda giriyor. Panelden ban listsini sıfırladım olmuyor. Anlamadığım şey şu banlıyım desem oyun içinden panelden ban açmayı denedim yok. 2 günde 2 3 kere servere giriş yapabildiğim de oldu. Başka ıplere hep giriyor benim ıpe girmiyr yüklenmiyor bu server dolma ekranında.
Sorun sadece sizde mi herkeste mi aynı ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
karaktersiz

Servere giriş problemi

Mesaj gönderen karaktersiz »

DarkThrone yazdı: Cum Nis 17, 2020 12:29 pm
karaktersiz yazdı: Cum Nis 17, 2020 12:25 pm Telefon internetimle normalde oynarken son 2 gündür servere giremiyorum modeme bağlandığımda giriyor. Panelden ban listsini sıfırladım olmuyor. Anlamadığım şey şu banlıyım desem oyun içinden panelden ban açmayı denedim yok. 2 günde 2 3 kere servere giriş yapabildiğim de oldu. Başka ıplere hep giriyor benim ıpe girmiyr yüklenmiyor bu server dolma ekranında.
Sorun sadece sizde mi herkeste mi aynı ?
Bilmiyorum ki başka hiç şikayet görmedim bağlanamaıyorum diye.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala