Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

jail pro ayırma

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
DarkThrone
Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
Clan İsmi: DarkThrone Jail
İletişim:

jail pro ayırma

Mesaj gönderen DarkThrone »

Arkadaşlar server jail mod gece yarısı big city 2 veya dust2 açmak istiyorum ama oraya yeni eklentiler kurucam ya da yeni ayarlar yapıcam. Mesela takım eşitlemeyi açıcam silah menusu koyucam vs. Jail de olmasını istediklerimi jail.ini yazıyorum peki proda veya boyle maplarda olmasını ıstedıklerımı nereye yazıcam plugıns ini altına yazsam jailde açılır mı ? Aydınlatırsanız sevinirim ona göre kurucam.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

OPC Line
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Clan İsmi: *YouKnowMyName*

jail pro ayırma

Mesaj gönderen OPC Line »

panelde haritaya göre eklentiler kısmı bulunmakta. örneğin de_dust2 mapında aktif olup jailde aktif olmasını istemediğim eklentiyi paneldeki haritaya göre eklentiler kısmında plugins-de.ini diye dosya açıp içerisine istediğiniz eklentinin .amxx halini kaydederseniz sadece de_ uzantılı maplarda çalışır. Ek olarak düz plugins.ini'ye yazarsanız her mapta aktif olur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
DarkThrone
Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
Clan İsmi: DarkThrone Jail
İletişim:

jail pro ayırma

Mesaj gönderen DarkThrone »

OPC Line yazdı: Prş Nis 16, 2020 11:38 pm panelde haritaya göre eklentiler kısmı bulunmakta. örneğin de_dust2 mapında aktif olup jailde aktif olmasını istemediğim eklentiyi paneldeki haritaya göre eklentiler kısmında plugins-de.ini diye dosya açıp içerisine istediğiniz eklentinin .amxx halini kaydederseniz sadece de_ uzantılı maplarda çalışır. Ek olarak düz plugins.ini'ye yazarsanız her mapta aktif olur.
Anladım dostum yanıtın için teşekkür ederim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

OPC Line
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Clan İsmi: *YouKnowMyName*

jail pro ayırma

Mesaj gönderen OPC Line »

rica ederim

Link:
Linklerini gizle