jail pro ayırma
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 670
- Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
- Clan İsmi: DarkThrone Jail
- İletişim:
jail pro ayırma
Arkadaşlar server jail mod gece yarısı big city 2 veya dust2 açmak istiyorum ama oraya yeni eklentiler kurucam ya da yeni ayarlar yapıcam. Mesela takım eşitlemeyi açıcam silah menusu koyucam vs. Jail de olmasını istediklerimi jail.ini yazıyorum peki proda veya boyle maplarda olmasını ıstedıklerımı nereye yazıcam plugıns ini altına yazsam jailde açılır mı ? Aydınlatırsanız sevinirim ona göre kurucam.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
jail pro ayırma
panelde haritaya göre eklentiler kısmı bulunmakta. örneğin de_dust2 mapında aktif olup jailde aktif olmasını istemediğim eklentiyi paneldeki haritaya göre eklentiler kısmında plugins-de.ini diye dosya açıp içerisine istediğiniz eklentinin .amxx halini kaydederseniz sadece de_ uzantılı maplarda çalışır. Ek olarak düz plugins.ini'ye yazarsanız her mapta aktif olur.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 670
- Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
- Clan İsmi: DarkThrone Jail
- İletişim:
jail pro ayırma
Anladım dostum yanıtın için teşekkür ederim.OPC Line yazdı: Prş Nis 16, 2020 11:38 pm panelde haritaya göre eklentiler kısmı bulunmakta. örneğin de_dust2 mapında aktif olup jailde aktif olmasını istemediğim eklentiyi paneldeki haritaya göre eklentiler kısmında plugins-de.ini diye dosya açıp içerisine istediğiniz eklentinin .amxx halini kaydederseniz sadece de_ uzantılı maplarda çalışır. Ek olarak düz plugins.ini'ye yazarsanız her mapta aktif olur.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*