Ban Atamıyorum
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 68
Ban Atamıyorum
Sunucudan ban atılınca adamlar hemen geri girebiliyor çözümü varmı ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MoonGaming
-
- Clan İsmi: BLOODY GAMING
- İletişim:
Ban Atamıyorum
arkadaş doğru söylüyor bende .ban nick 0 yazdıgımda veya banmenuden banladığımda geri geliyor neden ban sisteminin düzeltilmesi yerine uzaban veya ek birşey kuralım moderatör veya yönetici biri konuya bakabilirse sevinirim banmenu calışmıyor
Linklerini gizle |
Ban Atamıyorum
De ki non steam oyuncular için şunu şöyle yapın yapalım. Uzaban menu işinizi görüyor ise kullanın, ama bandan kurtulmak isteyen non steam oyuncu her türlü kurtulur.0nurd0gann yazdı: Sal Nis 14, 2020 10:01 pm arkadaş doğru söylüyor bende .ban nick 0 yazdıgımda veya banmenuden banladığımda geri geliyor neden ban sisteminin düzeltilmesi yerine uzaban veya ek birşey kuralım moderatör veya yönetici biri konuya bakabilirse sevinirim banmenu calışmıyor
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: BLOODY GAMING
- İletişim:
Ban Atamıyorum
şu screenshot eklentisi oyuncu serverdan kaçtımı hem ip adresi hem steam id(veya nonsteam) banlıyor bu işlem amx_banmenude de olsa guzel olur . Panelden bile ban attığımızda oyuncu giremiyor gayet güzel çalışıyor amx_banmenude bi hata olduğunu düşünüyorum. 3 yıldır csdurağında server kiralıyorum önceden ban sistemi böyle değildi, siz bu işin ehlisiniz bi çözüm yolu bulacağınıza inanıyorum.Yek'-ta yazdı: Sal Nis 14, 2020 10:21 pmDe ki non steam oyuncular için şunu şöyle yapın yapalım. Uzaban menu işinizi görüyor ise kullanın, ama bandan kurtulmak isteyen non steam oyuncu her türlü kurtulur.0nurd0gann yazdı: Sal Nis 14, 2020 10:01 pm arkadaş doğru söylüyor bende .ban nick 0 yazdıgımda veya banmenuden banladığımda geri geliyor neden ban sisteminin düzeltilmesi yerine uzaban veya ek birşey kuralım moderatör veya yönetici biri konuya bakabilirse sevinirim banmenu calışmıyor
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Ban Atamıyorum
eklentiler-pluginler/uzaban-menu-t16264.html <- Uzaban ile sorunu çözebilirsinComoloqqo yazdı: Sal Nis 14, 2020 9:33 pm Sunucudan ban atılınca adamlar hemen geri girebiliyor çözümü varmı ?
Linklerini gizle |