Valve hammer map error
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 317
Valve hammer map error
şöyle surfta şöyle bir sorunla karşılaştım yine
Error:lightmap for texture aaatriger to large (17x73=1241 luxels); cannot exceed 324

Link: | |
Linklerini gizle |
Valve hammer map error
aaatriger verdiğin özellikte yada yanlış kesimden kaynaklı hata olduğunu belirtiyor. Silip yeniden yapın yada düzeltin düzelir.serhat2110 yazdı: Pzr Nis 05, 2020 4:09 pm şöyle surfta şöyle bir sorunla karşılaştım yineError:lightmap for texture aaatriger to large (17x73=1241 luxels); cannot exceed 324
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 317
Valve hammer map error
çözemedim neyse şöyle bir sorunum varSerhat Öndeş yazdı: Pzr Nis 05, 2020 4:12 pm aaatriger verdiğin özellikte yada yanlış kesimden kaynaklı hata olduğunu belirtiyor. Silip yeniden yapın yada düzeltin düzelir.

Haritam çok aşırı büyük değil fakat haritanın bir köşesine gidince diğer yerleri sky olarak gözüküyor benim haritamdan büyük haritalar var fakat onlarda böyle bir görünüm söz konusu olmuyor bunu nasıl çözebilirim?
Linklerini gizle |
Valve hammer map error
Map-Map Prop gir seçtiğim yerde değeri 8192 olarak değiş.serhat2110 yazdı: Pzt Nis 06, 2020 12:11 pmçözemedim neyse şöyle bir sorunum varSerhat Öndeş yazdı: Pzr Nis 05, 2020 4:12 pm aaatriger verdiğin özellikte yada yanlış kesimden kaynaklı hata olduğunu belirtiyor. Silip yeniden yapın yada düzeltin düzelir.![]()
( resim görünmüyorsa https://hizliresim.com/wcIdam )
Haritam çok aşırı büyük değil fakat haritanın bir köşesine gidince diğer yerleri sky olarak gözüküyor benim haritamdan büyük haritalar var fakat onlarda böyle bir görünüm söz konusu olmuyor bunu nasıl çözebilirim?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |