Tab'a basnıca hp.
Moderatör: Moderatörler
-
hairless34
Konu Sahibi - Mesajlar: 167
Tab'a basnıca hp.
Forumda var ise bulamadım özür diliyorum:
-Jail serverim için istiyorum taba basınca oyuncuların hpleri gözüksün istiyorum yardımcı olur musunuz? teşekkürler
-Jail serverim için istiyorum taba basınca oyuncuların hpleri gözüksün istiyorum yardımcı olur musunuz? teşekkürler
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
yutzz
- Clan İsmi: TEAM NOVA CLAN
Tab'a basnıca hp.
Bu yanlızca steam cs'lerde var diye biliyorum ama eklenti ile yapabilen varsa yada eklentisi varsa yazacaklardır.
| Linklerini gizle |
-
Elwë
Tab'a basnıca hp.
Bu sadece Steam beta serverinde mevcuttur, eklenti olarak scoreboard'da eklenti mevcut değildir.
| Linklerini gizle |
-
hairless34
Tab'a basnıca hp.
yanlışın var dostum. 2015 senesinde kullanıyordum plugin olarak. ve şu an bir çok server kullanıyor. money bar ve hp bar olarakElwë yazdı: Pzr Nis 05, 2020 5:34 pm Bu sadece Steam beta serverinde mevcuttur, eklenti olarak scoreboard'da eklenti mevcut değildir.
| Linklerini gizle |
Tab'a basnıca hp.
Ekran görüntüsü atar mısın, illa ki ekran görüntüsü vardır.
| Linklerini gizle |
-
hairless34
Tab'a basnıca hp.
buyur kardeşim benim
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
ShooTeR
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Tab'a basnıca hp.
Bu dediğiniz şey sadece steam kullananlarda mevcut bir durum ve ekran göruntusunu attığınız kişi steam.hairless34 yazdı: Pzr Nis 05, 2020 5:54 pmyanlışın var dostum. 2015 senesinde kullanıyordum plugin olarak. ve şu an bir çok server kullanıyor. money bar ve hp bar olarakElwë yazdı: Pzr Nis 05, 2020 5:34 pm Bu sadece Steam beta serverinde mevcuttur, eklenti olarak scoreboard'da eklenti mevcut değildir.
| Linklerini gizle |
Tab'a basnıca hp.
Kardeşim?
2015 senesinde bunu eklenti olarak kullandığınızı ispat eder misiniz? Bu daha yeni yeni steam 1.6 ya entegre edilen bir sistem. Steam oyuncular sunucu komutlarına bağlı olarak bunu kullanabiliyorlar şuanda. Açıp kapama cvar komutları her sunucuda var şuanda. Bu komut da daha yeni geldi.
2015 senesinde bunu eklenti olarak kullandığınızı ispat eder misiniz? Bu daha yeni yeni steam 1.6 ya entegre edilen bir sistem. Steam oyuncular sunucu komutlarına bağlı olarak bunu kullanabiliyorlar şuanda. Açıp kapama cvar komutları her sunucuda var şuanda. Bu komut da daha yeni geldi.
| Linklerini gizle |
Tab'a basnıca hp.
Arkadaşın dediği eklenti buydu sanırım ve eski bir eklentidir.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
qros08