Hangi Modu Açmalıyım?
Moderatör: Moderatörler
-
ByIcemaN
Konu Sahibi - Mesajlar: 70
- Clan İsmi: aimTERROR
- İletişim:
Hangi Modu Açmalıyım?
merhaba arkadaşlar server kiralayacağım ancak hangi modu kursam karar veremedim ama zombi ağır basıyor. bu konuda bana destek olabilecek varmı? güzel bir zombi plague mod ayarlayabilecek
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
ulyoS
Hangi Modu Açmalıyım?
Zombi ve türevi modları kurmak çok zahmetli ancak eğlenceli, belki bir arkadaşımız size yardımcı olur.
CS:GO ve türevi modlar güzel ancak rekabet şu an CSD Bünyesinde çok fazla buna ben de dahilim her gün modu güncelliyoruz.
Surf ve türevi modlar pek görmedim, ancak yakın zamanda bünyemizde açılacak surf serveri mevcut.
Bayrak Kapmaca ve türevi modlar pek tutmamakta artık, 1 yıl önce olsa gözü kapalı açardım.
DM ve Pro modları ise normal modlar hangisi daha klasik ve ya daha güzelse ona gidiyor userler.
Eşya Saklambacı modunu deneyebilirsin, ve ya forumda paylaşılan Hazır Mod kısımından modlara bakıp ona göre bir mod seçebilirsin.
Ve ya Jailbreak açarak sinek avlayabilirsin.
CS:GO ve türevi modlar güzel ancak rekabet şu an CSD Bünyesinde çok fazla buna ben de dahilim her gün modu güncelliyoruz.
Surf ve türevi modlar pek görmedim, ancak yakın zamanda bünyemizde açılacak surf serveri mevcut.
Bayrak Kapmaca ve türevi modlar pek tutmamakta artık, 1 yıl önce olsa gözü kapalı açardım.
DM ve Pro modları ise normal modlar hangisi daha klasik ve ya daha güzelse ona gidiyor userler.
Eşya Saklambacı modunu deneyebilirsin, ve ya forumda paylaşılan Hazır Mod kısımından modlara bakıp ona göre bir mod seçebilirsin.
Ve ya Jailbreak açarak sinek avlayabilirsin.
| Linklerini gizle |
-
ahmetsencanx2
Hangi Modu Açmalıyım?
Kaliteli bazukasız lazerli plague yaparsan tutacaktır. Planlarımın arasında mevcut.
| Linklerini gizle |
-
ByIcemaN
Konu Sahibi - Mesajlar: 70
- Clan İsmi: aimTERROR
- İletişim:
-
MustafaBaskan
Hangi Modu Açmalıyım?
Uğraşmak istiyorsan JailBreak
Oturup hem eğlenip hemde artan user sayısını izlemek istiyorsan BaseBuilder
Sağlam tecrübeli bilgili ekibin varsa CS:GO Mod
Oturup hem eğlenip hemde artan user sayısını izlemek istiyorsan BaseBuilder
Sağlam tecrübeli bilgili ekibin varsa CS:GO Mod
| Linklerini gizle |
-
OPC Line
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
-
halilsen16
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: Koz'|Biohazard
Hangi Modu Açmalıyım?
Ben biohazard açtım eskisi gibi tutmuyor ama hergün güncelliyoruz serveri işimiz bitince güzel bi tanıtım yapıp eğlencemize bakacağız inşallah
| Linklerini gizle |