'' FORUMDA YÜZLERCE VAR İKEN NEDEN BAŞLIK AÇIYORSUN ''
Demeden önce hepsi eski ve bulduğum yenileri de çalıştıramadım. rica etsem son sürüm jbmenü ve ctmenülerinizi
ATABİLİYOR İSENİZ RESİMLİ bir şekilde atar iseniz sevinirim.
JB menü ve CT menü atar mısınız?
Moderatör: Moderatörler
-
hairless34
Konu Sahibi - Mesajlar: 167
-
Darkness Berry
Sunucunuza yüklediğin bir jbmenü varsa eğer çalışmıyorsa ya yanlış editlemişsiniz. Ya da dosyaları yanlış yere yüklemiş olabilirsiniz.
eğer yükledikten sonra server çökerse ve hata alırsanız ftp girin ve en altlarda sys_error.log diye bir klosör olacaktır. Oradaki tarihe göre çıkan en son mesajı atarsanız yardımcı olabilirim.
eğer yükledikten sonra server çökerse ve hata alırsanız ftp girin ve en altlarda sys_error.log diye bir klosör olacaktır. Oradaki tarihe göre çıkan en son mesajı atarsanız yardımcı olabilirim.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
hairless34
Konu Sahibi - Mesajlar: 167
aslında ben dolaylı yoldan son sürüm jb ve ct menü istiyordum. resimli bir şekilde atar isen çok memnun olurum resim olmasa da olurDarkness Berry yazdı: Çrş Nis 01, 2020 1:00 am Sunucunuza yüklediğin bir jbmenü varsa eğer çalışmıyorsa ya yanlış editlemişsiniz. Ya da dosyaları yanlış yere yüklemiş olabilirsiniz.
eğer yükledikten sonra server çökerse ve hata alırsanız ftp girin ve en altlarda sys_error.log diye bir klosör olacaktır. Oradaki tarihe göre çıkan en son mesajı atarsanız yardımcı olabilirim.![]()
| Link: | |
| Linklerini gizle |