Map yaptım kasmıyor fakat fps düşük
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 317
Valve hammerden map yaptım sorunsuz çalışıyor oyuncuların çoğunda da kasmıyor fakat acayip derecede bir fps düşüklüğü yaşanıyor. Normalde 150-200 fps almam gerekirken fps 100-120'lere düşüyor. 100 fps alan bazı oyuncuların fpsi 30-40'lara düşüyor. Bunun sebebi ne olabilir?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 317
Işık eklemenizle ilgili bir durum değil. Şöyle anlatayım haritanız tamamen kapalı bir kutu gibi olmak zorunda. uzaya en ufak delikten bile çıkış olmaması gerekmekte.
Linklerini gizle |
Tamamiyle kapalı kutu olmak zorun değil lütfen yanlış bilgilendirmeyelim. Sadece sky eklemek istediğiniz yeri kapatmanız bilene yeterlidir.Fatih ~ EjderYa yazdı: Pzr Mar 29, 2020 7:35 pm Işık eklemenizle ilgili bir durum değil. Şöyle anlatayım haritanız tamamen kapalı bir kutu gibi olmak zorunda. uzaya en ufak delikten bile çıkış olmaması gerekmekte.
En son Serhat Öndeş tarafından Pzt Mar 30, 2020 8:23 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
Haritanın .err yada .log dosyalarını buraya yollayın kontrol edelim.serhat2110 yazdı: Prş Mar 26, 2020 7:58 pm Valve hammerden map yaptım sorunsuz çalışıyor oyuncuların çoğunda da kasmıyor fakat acayip derecede bir fps düşüklüğü yaşanıyor. Normalde 150-200 fps almam gerekirken fps 100-120'lere düşüyor. 100 fps alan bazı oyuncuların fpsi 30-40'lara düşüyor. Bunun sebebi ne olabilir?
Linklerini gizle |