boş mesajlardan kastınız nedir. burda en başta amacınız ne dediğimizde bize bunu söyleseydiniz bizde kuşgulanmadan direk yapar atardık son zamanalarda saldırı muhabbeti çok dönüyor fatih hocamın dediği gibi düşündük ama siz sizi ilgilendirmez diyip direttğiniz için konu buralara kadar geldi biz size yardımcı olmak için yorum atıyoruz sizin bize dediğiniz boş ve saçma yorum atarken çekinmiyormusunuz neyse bir bildiğiniz vardır elbet iyi forumlar.batmankara yazdı: Çrş Mar 11, 2020 12:05 amBenim için gerekli olmasa neden isteyim ki? Size göre boş,gereksiz,saçma bir eklenti olabilir ama açıkladığım gibi bana göre gerekli bir eklenti. Önceki konularıma bakabilirsin bir çok kişi yardım etti daha sonra da teşekkürlerimi ilettim. Bana eklenti konusunda işime yarasın veya yaramasın benim için uğraştığı vakit teşekkürümü ederim. Burada bana eklenti konusunda yardımcı olmayıp boş mesaj atanların amacı ne olabilir peki? Sonuçta ben sizden bir konuda yardım istemiyorum düşündüğüm bir eklentiyi istiyorum. Hatta bu konuda bana yardım etmediğiniz halde saçma mesajlar atmaktan da çekinmiyorsunuz. Bana yardım etmek istemiyorsanız, başkaları çıkar eder neden gereksiz tartışma yarattığınızı da anlamış değilim.Yek'-ta yazdı: Sal Mar 10, 2020 11:14 pm Bu konu şöyle; "ben eklenti istiyorum ve bundan size ne. Çok saçma evet, ama istiyorum. Eklenti istek bölümü değil mi? Sırf sizi yormak için eklenti isteyebilirim ve bunu canım isterse kullanırım. Kullanıp kullanmayacağımdan da size ne. "
Ben şu konuya yardımcı olmam. Taha olsun.
Ekleme; isteme tarzı da yok. Şu şu olsun yallah. İnsan olan şuraya şimdiden yardımcı olanlar için teşekkürler falan yazar. Hayır daha önceden de biliyorum seni, istediğin eklenti olunca teşekkür falan da etmiyorsun. Cevapsız bırakıyorsun konuyu.
Map Değişiminde Kick
Moderatör: Moderatörler
-
Mr.Persians
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: LasTShoT | Clan
- İletişim:
Map Değişiminde Kick
| Link: | |
| Linklerini gizle |