tuş bindleme lütfen yardım
Moderatör: Moderatörler
-
KARAKTERBEY
Konu Sahibi - Mesajlar: 14
efendim iyi akşamlar b basınca /buy yazması c basınca /redbull x basınca /medkit yazmasını istiyorum lütfen yardım beyler yapamadım bi türlü
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
LoseBasgan
- Clan İsmi: MoonGaming
Kod: Tümünü seç
/* Plugin generated by AMXX-Studio */
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#define PLUGIN "Ksayol"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "By Deh$eT"
public plugin_init() {
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
register_clcmd("radio2","medkit")
register_clcmd("radio3","redbull")
register_clcmd("nightvision","buy")
}
public redbull(id)
{
client_cmd(id,"say /redbull")
return PLUGIN_HANDLED
}
public medkit(id)
{
client_cmd(id,"say /medkit")
return PLUGIN_HANDLED
}
public buy(id)
{
client_cmd(id,"say /buy")
return PLUGIN_HANDLED
}
/* AMXX-Studio Notes - DO NOT MODIFY BELOW HERE
*{\\ rtf1\\ ansi\\ deff0{\\ fonttbl{\\ f0\\ fnil Tahoma;}}\n\\ viewkind4\\ uc1\\ pard\\ lang1034\\ f0\\ fs16 \n\\ par }
*/| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
KARAKTERBEY
LoseBasgan yazdı: Cmt Mar 07, 2020 8:18 pmKod: Tümünü seç
/* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include <amxmodx> #include <amxmisc> #define PLUGIN "Ksayol" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "By Deh$eT" public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_clcmd("radio2","medkit") register_clcmd("radio3","redbull") register_clcmd("nightvision","buy") } public redbull(id) { client_cmd(id,"say /redbull") return PLUGIN_HANDLED } public medkit(id) { client_cmd(id,"say /medkit") return PLUGIN_HANDLED } public buy(id) { client_cmd(id,"say /buy") return PLUGIN_HANDLED } /* AMXX-Studio Notes - DO NOT MODIFY BELOW HERE *{\\ rtf1\\ ansi\\ deff0{\\ fonttbl{\\ f0\\ fnil Tahoma;}}\n\\ viewkind4\\ uc1\\ pard\\ lang1034\\ f0\\ fs16 \n\\ par } */
reyiss kralsın vlla
| Linklerini gizle |
-
KARAKTERBEY
kanka bide bişi sorucam jctf modu kurdum basede b basınca /buy menüsü açılıyor ama yanda sepet logosu çıkmıyor onu nasıl ekleyebilirim ??KARAKTERBEY yazdı: Cmt Mar 07, 2020 8:29 pmLoseBasgan yazdı: Cmt Mar 07, 2020 8:18 pmKod: Tümünü seç
/* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include <amxmodx> #include <amxmisc> #define PLUGIN "Ksayol" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "By Deh$eT" public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_clcmd("radio2","medkit") register_clcmd("radio3","redbull") register_clcmd("nightvision","buy") } public redbull(id) { client_cmd(id,"say /redbull") return PLUGIN_HANDLED } public medkit(id) { client_cmd(id,"say /medkit") return PLUGIN_HANDLED } public buy(id) { client_cmd(id,"say /buy") return PLUGIN_HANDLED } /* AMXX-Studio Notes - DO NOT MODIFY BELOW HERE *{\\ rtf1\\ ansi\\ deff0{\\ fonttbl{\\ f0\\ fnil Tahoma;}}\n\\ viewkind4\\ uc1\\ pard\\ lang1034\\ f0\\ fs16 \n\\ par } */
reyiss kralsın vlla
| Linklerini gizle |