Hook Puligini
Moderatör: Moderatörler
-
MertMatin*
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
- Clan İsmi: CANAKKALE
Hook Puligini
T'hook puligini var elimde zamanında @uzman59 yardımcı olmuştu.
Fakat şöyle bir sıkıntı var haftada bir herkez tde herkez hook basabiliyor.
Şüphem adminler verebiliyor olabilir fakat arkadaşlar hook hızını ayarlarken oldu dedi.
Bi puligine bakarmısınız.
Birine hook verme kapatılsın sadece yetkisi olanlar bassın.
@uzman59
Fakat şöyle bir sıkıntı var haftada bir herkez tde herkez hook basabiliyor.
Şüphem adminler verebiliyor olabilir fakat arkadaşlar hook hızını ayarlarken oldu dedi.
Birine hook verme kapatılsın sadece yetkisi olanlar bassın.
@uzman59
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
ADOW
Yasaklı Üye
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
Hook Puligini
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
MertMatin*
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
-
ADOW
Yasaklı Üye
- İletişim:
Hook Puligini
sadece bu harflerle olur diyer türlü bi sikinti varsa yazarsin
Kod: Tümünü seç
#define TE_YETKIHARFI ADMIN_LEVEL_H //Dilerseniz admin_level'den sonraki harfi degisebilirsiniz..
#define CT_YETKIHARFI ADMIN_RESERVATION //Dilerseniz admin_level'den sonraki harfi degisebilirsiniz..| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
MertMatin*
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Hook Puligini
ADOW yazdı: Pzr Mar 01, 2020 11:04 amsadece bu harflerle olur diyer türlü bi sikinti varsa yazarsinKod: Tümünü seç
#define TE_YETKIHARFI ADMIN_LEVEL_H //Dilerseniz admin_level'den sonraki harfi degisebilirsiniz.. #define CT_YETKIHARFI ADMIN_RESERVATION //Dilerseniz admin_level'den sonraki harfi degisebilirsiniz..
Dediğin olay çok saçma alakası yok.
| Linklerini gizle |
-
ADOW
Yasaklı Üye
- İletişim:
Hook Puligini
Kod: Tümünü seç
Birine hook verme kapatılsın sadece yetkisi olanlar bassın
En son ADOW tarafından Pzr Mar 01, 2020 11:21 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
| Linklerini gizle |
-
MertMatin*
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Hook Puligini
Güzel kardeşim attığım puliginde zaten t'De t harfi olanlar ctdede b harfi olanlar basabiliyor bakmadan atacağına bi baksaydın keşke.ADOW yazdı: Pzr Mar 01, 2020 11:13 amyazdin seyide gormüyosun heralde neyse senle ugrascak halim yokKod: Tümünü seç
Bi puligine bakarmısınız. Birine hook verme kapatılsın sadece yetkisi olanlar bassın
Ben sorun çözülmesi için öyle dedim
Bu arada sen lütfen yardımcı olma gelip servere saldırıp küfür eden adamdanda yardım alcak kadar düşmedim.
| Linklerini gizle |
-
ADOW
Yasaklı Üye
- İletişim:
Hook Puligini
Ya bak burda kavga edmicem ve bunu yazdıgım için uyarı yicem ama neyse beni tanıyan tanır ben kimsenin swsini saldırmam ...MertMatin* yazdı: Pzr Mar 01, 2020 11:15 amGüzel kardeşim attığım puliginde zaten t'De t harfi olanlar ctdede b harfi olanlar basabiliyor bakmadan atacağına bi baksaydın keşke.ADOW yazdı: Pzr Mar 01, 2020 11:13 amyazdin seyide gormüyosun heralde neyse senle ugrascak halim yokKod: Tümünü seç
Bi puligine bakarmısınız. Birine hook verme kapatılsın sadece yetkisi olanlar bassın
Bu arada sen lütfen yardımcı olma gelip servere saldırıp küfür eden adamdanda yardım alcak kadar düşmedim.
| Linklerini gizle |
-
MertMatin*
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Hook Puligini
Tamam anladım tartışma olmasın yazmassanda sevinirim konu gitmesin.ADOW yazdı: Pzr Mar 01, 2020 11:19 amYa bak burda kavga edmicem ve bunu yazdıgım için uyarı yicem ama neyse beni tanıyan tanır ben kimsenin swsini saldırmam ...MertMatin* yazdı: Pzr Mar 01, 2020 11:15 amGüzel kardeşim attığım puliginde zaten t'De t harfi olanlar ctdede b harfi olanlar basabiliyor bakmadan atacağına bi baksaydın keşke.ADOW yazdı: Pzr Mar 01, 2020 11:13 amyazdin seyide gormüyosun heralde neyse senle ugrascak halim yokKod: Tümünü seç
| Linklerini gizle |
-
MertMatin*
Konu Sahibi
Yasaklı Üye