Selamlar,
Oyuncu Öldüğü an ekranda Anlık sunucu ip adresi ve server ismi cıksın istiyorum lakin bu ''Suanda Oynadiginiz İp'' plugini değil. ben direk çıkmasını istiyorum. DeathMatch Mod Server için olacak.
teşekkürler iyi çalışmalar.
Eklenti İstek
Moderatör: Moderatörler
-
pustonicky
Konu Sahibi - Mesajlar: 221
-
OPC Line
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
-
pustonicky
-
OPC Line
Eklenti İstek
kusura bakma net gittiği için yapamadım. Buyur istediğin eklenti böyle olsa gerek. Denedim Çalıştı.
Eklenti şuanda oynadığınız ip plugininin üzerine edit yapılmıştır. O yüzden csm_reklam.ini dosyasını istediğiniz gibi editleyebilirsiniz. Ama csm_reklam.ini dosyasını configse atmadığımda plugin çalışmadı bende anlamadım. onu kullanın yani
Eklenti denendi
Eklenti şuanda oynadığınız ip plugininin üzerine edit yapılmıştır. O yüzden csm_reklam.ini dosyasını istediğiniz gibi editleyebilirsiniz. Ama csm_reklam.ini dosyasını configse atmadığımda plugin çalışmadı bende anlamadım. onu kullanın yani
Eklenti denendi
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
pustonicky
Eklenti İstek
hocam çok teşekkürler aim seviyesine getirebilir miyiz mesajı pekiOPC Line yazdı: Cmt Şub 29, 2020 12:24 am kusura bakma net gittiği için yapamadım. Buyur istediğin eklenti böyle olsa gerek. Denedim Çalıştı.
Eklenti şuanda oynadığınız ip plugininin üzerine edit yapılmıştır. O yüzden csm_reklam.ini dosyasını istediğiniz gibi editleyebilirsiniz. Ama csm_reklam.ini dosyasını configse atmadığımda plugin çalışmadı bende anlamadım. onu kullanın yani![]()
Eklenti denendi 20200229002119_1.jpg
| Linklerini gizle |
-
OPC Line
Eklenti İstek
dener misin ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |