ustreklam.sma
Eklenti kaynak kod scripting klasörüne yüklendi ancak derlenemedi.Eklenti içeriğinde yasaklı kod(lar) mevcut hatası alıyorum . Yardım eder misiniz ?Eklenti derleme hatası
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 34
Eklenti derleme hatası
Eklenti kaynak kod scripting klasörüne yüklendi ancak derlenemedi.Eklenti içeriğinde yasaklı kod(lar) mevcut hatası alıyorum . Yardım eder misiniz ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
Eklenti derleme hatası
bir dene bakalım.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Eklenti derleme hatası
Reklamlardaki ip adreslerini silip panele yüklemeye çalışın eğer yine hata veriyor ise eklentiyi göndermem gerekecek.
Linklerini gizle |
-
Eklenti derleme hatası
Sorunu Nasıl Cözdün Yaptımda Neyi Sildin veya düzenledin Merakım var yine olursa kendim yapayim
Linklerini gizle |
Eklenti derleme hatası
Sorununuz çözüldü ise yaptığımı söyleyeyim ;
Eklenti 1.8.3 te olan dhudmessage özelliğini tanımlandırmaktaydı. Fakat amxx 1.8.3 sürümünde bu özellik kendisi geliyor. Yasaklı kod demesede siz zaten eklentiyi yükleyemeyecektiniz. Ben tanımlamayı kaldırdım.
Eklenti 1.8.3 te olan dhudmessage özelliğini tanımlandırmaktaydı. Fakat amxx 1.8.3 sürümünde bu özellik kendisi geliyor. Yasaklı kod demesede siz zaten eklentiyi yükleyemeyecektiniz. Ben tanımlamayı kaldırdım.
Linklerini gizle |
-
Eklenti derleme hatası
bu plugindede hata alıyorum bi bakarmısınız ?
Linklerini gizle |