damage plugini
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 12
damage plugini
Selamun Aleykum sizden namlunun ucunda kac vurdugunu ve airetten kirmizi renktede kac can kaldigini gosteren plugin istiyorum elinizde varsa atarmisiniz.Tekrardan soyluyorum digerleri sadece kac vurdugunu gosteriyor ben hem kac can kaldigini hemde kac vurdugunu yazsin istiyorum zm serverim icin Smile
Link: | |
Linklerini gizle |
damage plugini
Bu sadece zombinin kalan hp sini gösterir. Vurduğu hasarı göstermesi için ayriyetten bullet damage plugini kurman lazım oda csduragında mevcuttur. Biohazard moda göre
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
damage plugini
seypa yazdı:Bu sadece zombinin kalan hp sini gösterir. Vurduğu hasarı göstermesi için ayriyetten bullet damage plugini kurman lazım oda csduragında mevcuttur. Biohazard moda göre
halan_hp.sma
seypa
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Kalan_hp.sma(38) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "damage"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/Kalan_hp.sma(40) : warning 204: symbol is assigned a value that is never used: "g_MsgSync2" bu hatayı aldım yuklerken
Linklerini gizle |
damage plugini
compile ederken bende de bu hatayı verdi ama çalışıyor csdurağının sisteminden dolayı yükleyemiyorsun
Linklerini gizle |
-
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 12
damage plugini
warning hatalari sorun cikarmaz zaten denicem simdi tesekkurler 

Linklerini gizle |
damage plugini
Sonra benim serverım neden kasıyor dersiniz. Her hata sorun çıkartır.!!tegmen52 yazdı:warning hatalari sorun cikarmaz zaten denicem simdi tesekkurler
Linklerini gizle |