Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Maç botu eklentisi sorunu ve istek hk.

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
tnhn_34
Server Ip/DNS: cs4.csdruragi.net
Clan İsmi: Gateway Pro

Mesaj gönderen tnhn_34 »

pro.csduragi.com ip bulunan mac botundakı sıkıntılar ve oyun ıcınde oyundan oto kıcklenmeden dolayı bana yardımcı olmanızı rıca edıyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Maç botundaki sorunlar nedir? Kickleme ile ilgili sorun nedir? Detaylı yazar mısınız?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
tnhn_34

Mesaj gönderen tnhn_34 »

mac botunda takım tagı belırleme kısmını ayarlamadn mac baslatamıyoruz bunları kaldırmamız mumkun degılmı oyleseyler ugrasmadan dırek macı baslat dedıgımızda mac baslasın cok ugrastıryr bızı
kıcklenme konusunda ıse spec gectıgımızde oyundan kıcklıyr en ust yetkıye sahıp olanda oyundan kıcklenıyr yetkısı olmıyanda mesela mac ıcın freeztime koyuyoruz adam hareket edemıyr ve dırek svden kıcklenıyor busefer bıdah password kaldıyrz yonlendırme devrede oldugundan svye baska oyuncular gıryr onları attık dgerlerı gırdı derken bır turlu maca baslıyamıyrz normal pub modunda bıle svden kıcklıyr bunları duzeltırsek eger bızım ıcın daha ıyı olur

CsDuragi Yönetim- L`NS // Pro Aİlesi
Sv ip:pro.csduragi.com
Teamspeak3:Lns.ailesiburada.com

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

1. Maç botundaki sıkıntı dediğiniz şey tag belirlemeden maç başlatamama ise bunu sorun olarak lanse etmeyin. Bu maç botunun kendisi, ben bunu böyle yazdım. Sizin için koca eklentiyi değiştirmem.
2. Kicklenme konusunda sanırım mp_autokick açık. Pro.csd de sürekli bir oyuncu akışı olduğu için mp_autokick açık durumdadır. Ben sizin sunucudaki tam erişiminizi bilmiyorum. Hangi yetkiler verildi, nerelere erişebiliyorsunuz bilmiyorum. Bu konuyu Mert Beye söyleyeceksiniz, Mert Bey de Ömer TELLİ ye mesaj atacak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
tnhn_34

Mesaj gönderen tnhn_34 »

yetkı erısım konusunda mert bey bana kendısındekı panelın aynısını actı neyse konustum cozmeye calıscaklar bırde ben sıze gametrack hakkında bırsey sormak ıstyorum server gametrackta sızın ustunuze gozukuyr ben bunu kendı ustume alabılrmıyım bır sakıncası varmı cunku oraya svnın ve ts adresleımızn reklamlarını eklıyecegım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Alabilirsiniz, ama TS adresi yazamazsınız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala