Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Üst üste ban yiyorum

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Üst üste ban yiyorum

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Neyse şu linki de bırakayım flood olsun.
https://github.com/dreamstalker/rehlds/ ... /README.md

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

PouexOfficial
Server Ip/DNS: 213.238.173.111
Clan İsmi: NivaGaming
İletişim:

Üst üste ban yiyorum

Mesaj gönderen PouexOfficial »

Taha Demirbaş yazdı: Pzt Oca 06, 2020 10:44 pm Tartışmaya gerek görmüyorum. Sonuçta sorun konuda çözülüyor.
Yok benim amacım tartışmak falan değil onunla alakası yok demişte ben o yüzden yorum yaptım alakası var yani onu demek istedim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

seypa
İletişim:

Üst üste ban yiyorum

Mesaj gönderen seypa »

PouexOfficial yazdı: Pzt Oca 06, 2020 11:16 pm
Taha Demirbaş yazdı: Pzt Oca 06, 2020 10:44 pm Tartışmaya gerek görmüyorum. Sonuçta sorun konuda çözülüyor.
Yok benim amacım tartışmak falan değil onunla alakası yok demişte ben o yüzden yorum yaptım alakası var yani onu demek istedim.
Halen iddaa ediyorum :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

PouexOfficial
İletişim:

Üst üste ban yiyorum

seypa yazdı: Sal Oca 07, 2020 8:21 am
PouexOfficial yazdı: Pzt Oca 06, 2020 11:16 pm
Halen iddaa ediyorum :)
Burda tartışmak istemiyorum seninle yorum yapma, seninle muhatap olan da yok idda edebilirsin akıl akıldan üstündür tartışmaya gerek yok kapat konuyu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Üst üste ban yiyorum

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Tartışalım. Buraya gelip yanlış yönlendirecek isen insanları, tartışalım. Kaç yıldır bu muhabbet var. Brust ban sunucularda ki ping artışı sonucu olur. Bunun da sebebi rehlds birden fazla komut gönderimini saldırı olarak algılayıp yasaklaması. Bunu engellemenin yolu bu özelliği kapatmaktır. Sunucular normale döndüğü vakit cfg saldırıları olmaması için bu özelliğin açılması tavsiye edilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

PouexOfficial
İletişim:

Üst üste ban yiyorum

Yek'-ta yazdı: Sal Oca 07, 2020 10:38 am Tartışalım. Buraya gelip yanlış yönlendirecek isen insanları, tartışalım. Kaç yıldır bu muhabbet var. Brust ban sunucularda ki ping artışı sonucu olur. Bunun da sebebi rehlds birden fazla komut gönderimini saldırı olarak algılayıp yasaklaması. Bunu engellemenin yolu bu özelliği kapatmaktır. Sunucular normale döndüğü vakit cfg saldırıları olmaması için bu özelliğin açılması tavsiye edilir.
Ben yanlış bilgi falan vermiyorum aynı olay reunion modülun'de de mevcut biraz araştırırsanız görürsünüz aramızda reunion modülunun ne işe yaradığını bilmiyen arkadaşlar var onu kapatsa bu sefer reunion modülu banlıcak demek istediğim bu biraz anlamaya çalışsanız anlıcaksınız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

seypa
İletişim:

Üst üste ban yiyorum

Mesaj gönderen seypa »

Reunion 47/48 protoköllerini birleştirici bir modüldür. Reunion sadece spoof saldırılarda ip adresine bloklama yapar.

Şu sıralar csd sunucularında anormal bir durum var. Paket kaybı ve gecikmeler yaşanıyor. Bir data paketi işlenmeden 2.paket yollanıyor. Buda chooke ve ms sorunlarına yol açıyor.

Daha detaylı bir bilgi için ;

https://github.com/dreamstalker/rehlds/ ... curity.cpp

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Üst üste ban yiyorum

Mesaj gönderen Yek'-ta »

PouexOfficial yazdı: Pzt Oca 06, 2020 8:05 pm
Renion modülü yapıyor kapatabilsek çök güzel olur arada bende ban yiyorum kendi serverimde.
Ömer TELLİ den cs111 için ricada bulunabilirim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

PouexOfficial
İletişim:

Üst üste ban yiyorum

Yek'-ta yazdı: Sal Oca 07, 2020 12:57 pm
PouexOfficial yazdı: Pzt Oca 06, 2020 8:05 pm
Renion modülü yapıyor kapatabilsek çök güzel olur arada bende ban yiyorum kendi serverimde.
Ömer TELLİ den cs111 için ricada bulunabilirim.
Ben kapatabiliyorum zaten fakat reunion kapatıldığı zaman steam dışı girişler kapanıyor sadece flood saldırı algılaması kapatılıyorsa olabilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

PouexOfficial
İletişim:

Üst üste ban yiyorum

seypa yazdı: Sal Oca 07, 2020 12:50 pm Reunion 47/48 protoköllerini birleştirici bir modüldür. Reunion sadece spoof saldırılarda ip adresine bloklama yapar.

Şu sıralar csd sunucularında anormal bir durum var. Paket kaybı ve gecikmeler yaşanıyor. Bir data paketi işlenmeden 2.paket yollanıyor. Buda chooke ve ms sorunlarına yol açıyor.

Daha detaylı bir bilgi için ;

https://github.com/dreamstalker/rehlds/ ... curity.cpp
Bilgini beğenmedim yanlış ve yetersiz buldum biraz daha araştırma yaparsan seninle tartışabilirim.

Reunion modülü "p.47 , p.48 , RevEmu , RevEmu2013 , SC2009 , OldRevEmu , SteamEmu , AVSMP , Setti , SXEI , SSE3" ve bir çok clientlerin giriş yapmasını sağlar 2. olarak "STEAM_ID_LAN , STEAM_ID_PENDING , VALVE_ID_LAN , VALVE_ID_PENDING" girişlerini "STEAM_xxx:xx:xxx" çevirir bu şekilde STEAM_ID_LAN girişlerini engeller bu sayede ban atılan kişilerin steam ıd sine attıgınız zaman giriş yapamazlar bu modül sayesin'de 3. olarak floding yani insanların oyunda ping oranları ms oranları arttığı zaman bunu saldırı olarak algılar ve kullanıcıyı banlar biraz daha araştırırsan seninle aynı bilgide olabiliriz belki, ama biraz daha araştırma yapman lazım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala