Üst üste ban yiyorum
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 748
- Clan İsmi: BLOODY GAMING
- İletişim:
Üst üste ban yiyorum
Merhabalar, oyundayken ms 20lerdeyken aniden ms 400 e fırlıyor ban yiyorum ve favorilerde sadece cs8.csduragi.com cıkmıyor diger ip adresimde bir problem yok 5 defa üst üste ban yedim kaldırtıyorum giriyorum sorun yok aniden bi yukselise geciyor neden kaynaklı olabilir
@ÖmeR TeLLi @Taha Demirbaş
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.111
- Clan İsmi: NivaGaming
- İletişim:
Üst üste ban yiyorum
Renion modülü yapıyor kapatabilsek çök güzel olur arada bende ban yiyorum kendi serverimde.0nurd0gann yazdı: Pzt Oca 06, 2020 7:46 pm Merhabalar, oyundayken ms 20lerdeyken aniden ms 400 e fırlıyor ban yiyorum ve favorilerde sadece cs8.csduragi.com cıkmıyor diger ip adresimde bir problem yok 5 defa üst üste ban yedim kaldırtıyorum giriyorum sorun yok aniden bi yukselise geciyor neden kaynaklı olabilir
bbbb.png
ping.png @ÖmeR TeLLi @Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
Üst üste ban yiyorum
Onunla bir alakası yok. Rehlds saldırı algılayıcı özelliği. Brust ban diye eski konularda araştırın.PouexOfficial yazdı: Pzt Oca 06, 2020 8:05 pmRenion modülü yapıyor kapatabilsek çök güzel olur arada bende ban yiyorum kendi serverimde.0nurd0gann yazdı: Pzt Oca 06, 2020 7:46 pm Merhabalar, oyundayken ms 20lerdeyken aniden ms 400 e fırlıyor ban yiyorum ve favorilerde sadece cs8.csduragi.com cıkmıyor diger ip adresimde bir problem yok 5 defa üst üste ban yedim kaldırtıyorum giriyorum sorun yok aniden bi yukselise geciyor neden kaynaklı olabilir
bbbb.png
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MoonGaming
Üst üste ban yiyorum
Bende her sunucuda yiyorum aynı şekilde ban çözümünü aradım ama bir çözüme ulaşamadım.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MoonGaming
Üst üste ban yiyorum
Kodlari bulamayan arkadaşlar için atayim,
FtpGiris/Addons/amxmodx/configs/amxx.cfg
Nin en alt satirina yazarsaniz sorun çözülür.
Kod: Tümünü seç
sv_rehlds_movecmdrate_max_burst -1
sv_rehlds_stringcmdrate_max_burst -1
FtpGiris/Addons/amxmodx/configs/amxx.cfg
Nin en alt satirina yazarsaniz sorun çözülür.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Üst üste ban yiyorum
Reunion modül'u sağlıyor bilgim olmasa boş yorum yapmam.Yek'-ta yazdı: Pzt Oca 06, 2020 8:36 pmOnunla bir alakası yok. Rehlds saldırı algılayıcı özelliği. Brust ban diye eski konularda araştırın.PouexOfficial yazdı: Pzt Oca 06, 2020 8:05 pmRenion modülü yapıyor kapatabilsek çök güzel olur arada bende ban yiyorum kendi serverimde.0nurd0gann yazdı: Pzt Oca 06, 2020 7:46 pm Merhabalar, oyundayken ms 20lerdeyken aniden ms 400 e fırlıyor ban yiyorum ve favorilerde sadece cs8.csduragi.com cıkmıyor diger ip adresimde bir problem yok 5 defa üst üste ban yedim kaldırtıyorum giriyorum sorun yok aniden bi yukselise geciyor neden kaynaklı olabilir
bbbb.png

Linklerini gizle |
Üst üste ban yiyorum
Yav ne alakasi var protokol modüluyle brust ban'ınPouexOfficial yazdı: Pzt Oca 06, 2020 9:44 pmReunion modül'u sağlıyor bilgim olmasa boş yorum yapmam.Yek'-ta yazdı: Pzt Oca 06, 2020 8:36 pmOnunla bir alakası yok. Rehlds saldırı algılayıcı özelliği. Brust ban diye eski konularda araştırın.PouexOfficial yazdı: Pzt Oca 06, 2020 8:05 pm
Renion modülü yapıyor kapatabilsek çök güzel olur arada bende ban yiyorum kendi serverimde.
![]()
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Üst üste ban yiyorum
Reunion mödülü de ban atıyor biraz araştırırsanız sevinirim.seypa yazdı: Pzt Oca 06, 2020 9:50 pmYav ne alakasi var protokol modüluyle brust ban'ınPouexOfficial yazdı: Pzt Oca 06, 2020 9:44 pmReunion modül'u sağlıyor bilgim olmasa boş yorum yapmam.Yek'-ta yazdı: Pzt Oca 06, 2020 8:36 pm
Onunla bir alakası yok. Rehlds saldırı algılayıcı özelliği. Brust ban diye eski konularda araştırın.
![]()
Linklerini gizle |
Üst üste ban yiyorum
Tartışmaya gerek görmüyorum. Sonuçta sorun konuda çözülüyor.
Linklerini gizle |