Yetkiver problemi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2193
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Yetkiver problemi
merhabalar, panel güncellemesinden sonra sql kalktı ve bir kaç değişikliğe gidildi hepimiz biliyoruz.
sorunum şu, yetkiver eklentisinden yetki yazıyoruz fakat bir diğer kurucum böyle olduğunu belirtiyor. panelde aktif olan eklentiler admin.amxx ve usersini.amxx tabii ki sql kapalı
acaba sebebi nedir ?
sorunum şu, yetkiver eklentisinden yetki yazıyoruz fakat bir diğer kurucum böyle olduğunu belirtiyor. panelde aktif olan eklentiler admin.amxx ve usersini.amxx tabii ki sql kapalı
acaba sebebi nedir ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: RedDawn
Yetkiver problemi
bende yetki ver kullaniyorum map değistikten sonra oluyor öyle denediniz mi
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Yetkiver problemi
sadece admin.amxx aktif olacak diye biliyorum eski panelden bu yana bizde öyle hiç sorun olmadı şimdiye kadar
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
- İletişim:
Yetkiver problemi
bizde de yeni panelde problem yarattı, birde senin dediğini deneyeyimByBuLuT ☪ yazdı: Pzr Oca 05, 2020 7:07 pm sadece admin.amxx aktif olacak diye biliyorum eski panelden bu yana bizde öyle hiç sorun olmadı şimdiye kadar
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Yetkiver problemi
yetkiyi yazıp kaydettikten sonra amx_reloadadmins komutu uygulayınca da olur belki
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.111
- Clan İsmi: NivaGaming
- İletişim:
Yetkiver problemi
"amx_realoadadmins" yazın konsoldan düzelicektir panele enterge etmemişler sanırım yapılır users.ini kayıt edildiğinde otomatik "amx_reloadadmins" gönderir sorun çözülür.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Yetkiver problemi
yetkiyi yazdıktan sonra bu komutu gönderdim fakat yine olmadı.PouexOfficial yazdı: Pzr Oca 05, 2020 7:14 pm"amx_realoadadmins" yazın konsoldan düzelicektir panele enterge etmemişler sanırım yapılır users.ini kayıt edildiğinde otomatik "amx_reloadadmins" gönderir sorun çözülür.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Yetkiver problemi
fakat bunu yazdıktan sonra yetkiverden eklenen yetki aktif olduPouexOfficial yazdı: Pzr Oca 05, 2020 7:14 pm"amx_realoadadmins" yazın konsoldan düzelicektir panele enterge etmemişler sanırım yapılır users.ini kayıt edildiğinde otomatik "amx_reloadadmins" gönderir sorun çözülür.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.111
- Clan İsmi: NivaGaming
- İletişim:
Yetkiver problemi
users.ini'den yazdığnıza emin misiniz?ENESIZM yazdı: Pzr Oca 05, 2020 7:15 pmyetkiyi yazdıktan sonra bu komutu gönderdim fakat yine olmadı.PouexOfficial yazdı: Pzr Oca 05, 2020 7:14 pm"amx_realoadadmins" yazın konsoldan düzelicektir panele enterge etmemişler sanırım yapılır users.ini kayıt edildiğinde otomatik "amx_reloadadmins" gönderir sorun çözülür.
Linklerini gizle |