Plugin eklenmiyor
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 570
Plugin eklenmiyor
iyi günler cs96.csduragi.com ip sine plugin yüklüyorum ancak yüklerken hata oluşuyor
"Eklenti kaynak kod scripting klasörüne yüklendi ancak derlenemedi.Sorgu okunamadı"
lütfen yardım edebilirmisiniz bide eklentiye ozel birsey yaptırdım onu kurmak istiyorum ama olmuyor smayı bıraktım
"Eklenti kaynak kod scripting klasörüne yüklendi ancak derlenemedi.Sorgu okunamadı"
lütfen yardım edebilirmisiniz bide eklentiye ozel birsey yaptırdım onu kurmak istiyorum ama olmuyor smayı bıraktım
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Plugin eklenmiyor
denermisiniz
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Plugin eklenmiyor
darkness-berry ctmenu oldu ama bu seferde 1 Kişi Kalınca otomatik ayalari sıfırlamıyor
Linklerini gizle |
-
Plugin eklenmiyor
darkness-berry ctmenu oldu ama bu seferde 1 Kişi Kalınca otomatik ayalari sıfırlamıyor
Linklerini gizle |
Plugin eklenmiyor
Bi dene bakalım.
Linklerini gizle |
-
Plugin eklenmiyor
Fatih Sağol olmuşta beyaz renkte böyle yapsana renklerini !g[!g ~ Turkmen ~ !g] !tT Takiminda 1 Kisi Kaldigindan Ayarlar Sifirlandi bu renklerde
Linklerini gizle |
-
Plugin eklenmiyor
bide lrde öldükten sonra gözükmesin sadece bi kez oda lr atmadan gözüksün
Linklerini gizle |
-