Emre Gezer yazdı: Pzr Ara 29, 2019 9:12 pmKod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #define PLUGIN "meengel" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "4tA | Gaming" native macbotu(); public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_clcmd("say /me","meengel") register_clcmd("say_team /me","meengel") } public meengel(id){ if(macbotu() == 1){ client_print_color(id, id, "^4Macta ^3/me ^4Komutunu Kullanamazsin"); return PLUGIN_HANDLED; } else if(is_user_alive(id)){ client_print_color(id, id, "^4Yasayan oyuncular ^3/me ^4komutunu kullanamazlar. Sadece ^3olu ^4oyuncular kullanabilir.") return PLUGIN_HANDLED; } else return PLUGIN_CONTINUE; }
csdmacbotu.ini'den say /me komutunu kapatabilirmiyiz
Moderatör: Moderatörler
-
4tagaming
Konu Sahibi - Mesajlar: 18
maçta me komutu kullanılamaz diyor ancak ME KOMUTU CANLI İKEN KULLANILDIĞI ZAMAN KAÇ DAMAGE VURULDUĞU GÖZÜKÜYOR.. YARDIMINIZI BEKLİYORUM..
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
Colditz
Bunu denediniz mi?F.T.H yazdı: Pzr Ara 29, 2019 8:06 pm csd_macbotu.ini içerisinde Duran Eklentiler kısmına statsx.amxx yazıp kapatılması lazım fakat maç bittiğinde o duran eklentiler tekrardan başlatılıyor mu o bilmiyorum
Eğer tekrardan başlamaz ise şu yöntemi deneyin;
BASLADI kısmına amx_pausecfg pause statsx.amxx yazın
BITTI kısmına amx_pausecfg enable statsx.amxx yazıp deneyebilirsiniz
İşe yarar gözüküyor.
| Linklerini gizle |
-
4tagaming
Konu Sahibi - Mesajlar: 18
eklenti üzerinde küçük bir düzenleme yaptım şuan çalışıyor sadece maçta engelliyor vakit ayırdığınız için teşekkür ediyorum..
| Linklerini gizle |