Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Paket İstek

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
Oyun Torrent
Server Ip/DNS: Cs43.CsDuragi.Com
Clan İsmi: ✰ Electra ✰
İletişim:

Paket İstek

Mesaj gönderen Oyun Torrent »

Arkadaşlar selamun aleykum 7 yılı aşkın süredir cs alemideyim çizgimi aşmadan sadece jail üzerinden devam ettim profosyanel olarak bu işin içindeyim ama 7 8 aydır e haliyle büyüdük oyundan elimizi kolumuzu çektik dostlarımın rızası üzerine geri döndüm yaza efsane bir serverle giriş yapmak istiyorum o yüzden şimdilik bir server alıcam ve pluginlerini düzenliyip depo yapıcam dediğim gibi 7 8 aydır bu işin içinde yokum ve son çıkan pluginler hakkında bilgim yok tek tek toplamak çok zaman kaybı alır son çıkan jbmenu ctmenu lr redbull pluginlerini felan içeren bir paket biliyorsanız konu altına atarmısınız tek tek editlerim sorun yok ama hepsini toplu halde bulmak benim için daha iyi olur şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ogibaba911

Paket İstek

Mesaj gönderen ogibaba911 »

tek tek editleyebilirseniz tek tek kendiniz bulup editleme yapmanız daha mantıklı olur
eklentiler-pluginler/
bir çok jail eklentisi içermekte.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Oyun Torrent
Server Ip/DNS: Cs43.CsDuragi.Com
Clan İsmi: ✰ Electra ✰
İletişim:

Paket İstek

Mesaj gönderen Oyun Torrent »

Tek Tek bulmak benim açımdan kötü hem zaman kaybı hemde şuanki kullanılan yeni gelen pluginler hakkında bir bilgim yok mesela benim zamanımda takla diye birşey yoktu editlemesine editlerim ama bilmediğim başka pluginlerde vardır onları bulmak zor olur bu yüzden toplu istiyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala