4tagaming yazdı: Pzt Ara 30, 2019 11:24 pm
panelere giriş yapamıyorum.. cs6.csduragi.com
Aldığınız hata nedir ?
Şifre mi yanlış diyor, panel hiç mi açılmıyor, bilgilerinizi giriyorsunuz panele giriyor ancak cs yönetim sayfasımı açılmıyor, tam olarak nasıl giremiyorsunuz
DNS problem olabilir , başlat'a cmd yazıp entarlayın
açılan siyah ekrana ipconfig /flushdns
yazıp enterlayın , öyle girmeyi deneyin
ADOW yazdı: Pzt Ara 30, 2019 11:28 pm
Omer bey user.ini kaydedilmiyor hata diyor oyunda user.iniden yetki siliyom hala var yada normal admi ekleden duzenledigimde islemiyor
İp adresi nedir cs71 mi ? Sorunsuz bir şekilde ekleme silme yapıyor adminlik bölümü. Users.ini'yide düzenleyebiliyorum
Saçma sapan yazılar yazmayın users.ini'ye sadece yetki olsun. Açıklama için satır başına ; karakteri kullanın
İlyas ERTEKİN yazdı: Pzt Ara 30, 2019 10:52 pm
Serverı aç kapa yaptığımız zaman oyunda bağlantı hatası verilip fy_iceworld mapıni açıyor. Eskiden bu misal dust2 mapındeysek tekrar dust2 mapini açıyodu yani yeniden amx_map komutunu uyguluyodu servere bağlantı hatası vemiyodu oyunda. sanırım anlattım sorunumu.
ADOW yazdı: Pzt Ara 30, 2019 11:28 pm
Omer bey user.ini kaydedilmiyor hata diyor oyunda user.iniden yetki siliyom hala var yada normal admi ekleden duzenledigimde islemiyor
İp adresi nedir cs71 mi ? Sorunsuz bir şekilde ekleme silme yapıyor adminlik bölümü. Users.ini'yide düzenleyebiliyorum
Saçma sapan yazılar yazmayın users.ini'ye sadece yetki olsun. Açıklama için satır başına ; karakteri kullanın
duzenleme oluyor yanlız yetki aktif olmuyor heralde map degismen gerkiyor kızamanıza gerek yok anlıyorum yukunuz agir ama onemli bi mesele yazdınız ornek yetkiyi denedim yetki aktif deildi
En son ADOW tarafından Pzt Ara 30, 2019 11:47 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ömer TELLİ yazdı: Pzt Ara 30, 2019 11:14 pm
Ara ara çok büyük hatalar ile karşılaşmamanız için paneli kapatıyorum, şifre ondan ister.
Eklenti derleme işi çözüme kavuşmuştur, tekrar deneyin
Eklentide herhangi bir yasaklı kod ihlali olmamasına rağmen bu hatayı alıyorum.
"Eklenti kaynak kod scripting klasörüne yüklendi ancak derlenemedi.Eklenti içeriğinde yasaklı kod(lar) mevcut"
İp adresi ve yüklemek istediğiniz eklentinin ismi nedir ? Kaynak kod panelde kalsın kontrol edeceğim
İlyas ERTEKİN yazdı: Pzt Ara 30, 2019 10:52 pm
Serverı aç kapa yaptığımız zaman oyunda bağlantı hatası verilip fy_iceworld mapıni açıyor. Eskiden bu misal dust2 mapındeysek tekrar dust2 mapini açıyodu yani yeniden amx_map komutunu uyguluyodu servere bağlantı hatası vemiyodu oyunda. sanırım anlattım sorunumu.
Eskiden böyle bir şey yoktu.
Sunucu kapat aç yapınca haliyle oyunda bağlantı hatası verir , başlangıç mapini açar.
Map değiştirmeyi bir eklenti ile yapmışsanız o eklentiyi tekrar kurun aynısı olur, bunun panel ile bir alakası yok