Kaybetmeyen yazdı: Pzt Ara 30, 2019 10:33 pm
Ömer abi CSDuragi Chat Engine eklentisini kullaniyorum ama şöyle bir problemim var yetki yaziyorum yetki geliyor fakat map değistikten sonra yeşil yazi geliyor birde yetki siliyorum map değiştikten sonra siliniyor onu nasil düzeltebilirim.
adminliği yazar yazmak aktif olmuyor mu ?
ek olarak şifremi unuttum google recaptcha problemi düzeltilmiştir
Kaybetmeyen yazdı: Pzt Ara 30, 2019 10:33 pm
Ömer abi CSDuragi Chat Engine eklentisini kullaniyorum ama şöyle bir problemim var yetki yaziyorum yetki geliyor fakat map değistikten sonra yeşil yazi geliyor birde yetki siliyorum map değiştikten sonra siliniyor onu nasil düzeltebilirim.
adminliği yazar yazmak aktif olmuyor mu ?
ek olarak şifremi unuttum google recaptcha problemi düzeltilmiştir
Aktif oluyor fakat yeşil yazi gelmiyor map değişince geliyor yetki sildiğimde ise map değişene kadar adam yetkisini kullanmaya devam ediyor buna bir çözüm bulabilirmiyiz ?
adminliği ekledikten sonra aktif olmuyor ? user.iniye yazmıyorum normal admin ekle bölümüne ekleyince saydam bir şekilde bişeyler oluyor alışması uzun surucek galiba
Serverı aç kapa yaptığımız zaman oyunda bağlantı hatası verilip fy_iceworld mapıni açıyor. Eskiden bu misal dust2 mapındeysek tekrar dust2 mapini açıyodu yani yeniden amx_map komutunu uyguluyodu servere bağlantı hatası vemiyodu oyunda. sanırım anlattım sorunumu.