Varmı acaba yapabilecek olan
Kill Sayısına Göre
Moderatör: Moderatörler
-
kaanapaydn
Konu Sahibi - Mesajlar: 165
- Server Ip/DNS: New York
- İletişim:
Kill Sayısına Göre
Selamun Aleyküm. Hatirlarsaniz eskiden 300kil alana oto admin verme plugini vardi ben onun modelli şeklini istiyorum yani soyle kim 300kill'e ulaşirsa onun kendi model i olsun ct'nin ayri ve t 'nin ayri yaparsaniz güzel olur. her round basinda chat'den kac killi oldugu gorunurse iyi olur.Ve map değişince kill sayısı sıfırlanmayacak şekilde olursa iyi olur.
x Bir sitede paylaşılmış böyle birşey fakat çalışmıyor malesefki eklenti :S
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
kaanapaydn
- İletişim:
Kill Sayısına Göre
@PaZee @Fatih ~ EjderYa @Dragon ~ Fearless
Günceldir.
+ Böyle bişey buldum fakat çalışmıyor :/
Günceldir.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
PouexOfficial
- Server Ip/DNS: 213.238.173.111
- Clan İsmi: NivaGaming
- İletişim:
Kill Sayısına Göre
Deneyip bilgi verirmisin?kaanapaydn yazdı: Cmt Ara 21, 2019 6:31 pm @PaZee @Fatih ~ EjderYa @Dragon ~ Fearless
Günceldir.
| Linklerini gizle |
-
kaanapaydn
- İletişim:
Kill Sayısına Göre
malesef saydan bildirim geçmiyor, öldürmeniz şu kadar diye.PouexOfficial yazdı: Cmt Ara 21, 2019 6:43 pmDeneyip bilgi verirmisin?kaanapaydn yazdı: Cmt Ara 21, 2019 6:31 pm @PaZee @Fatih ~ EjderYa @Dragon ~ Fearless
Günceldir.
| Linklerini gizle |
-
PouexOfficial
- İletişim:
Kill Sayısına Göre
Eklentiyi kurdugunuzdan eminmiyiz bizzat denedim çalışıyor?kaanapaydn yazdı: Cmt Ara 21, 2019 7:18 pmmalesef saydan bildirim geçmiyor, öldürmeniz şu kadar diye.PouexOfficial yazdı: Cmt Ara 21, 2019 6:43 pmDeneyip bilgi verirmisin?kaanapaydn yazdı: Cmt Ara 21, 2019 6:31 pm @PaZee @Fatih ~ EjderYa @Dragon ~ Fearless
Günceldir.

| Linklerini gizle |
-
kaanapaydn
- İletişim:
Kill Sayısına Göre
eyvallah eline koluna sağlık bir yeri yanlış yapmışım o yüzden çalışmamış ilk başta şimdi çalıştı fakat ben map değişince skorun gitmemesini istiyorumPouexOfficial yazdı: Cmt Ara 21, 2019 7:51 pmEklentiyi kurdugunuzdan eminmiyiz bizzat denedim çalışıyor?kaanapaydn yazdı: Cmt Ara 21, 2019 7:18 pmmalesef saydan bildirim geçmiyor, öldürmeniz şu kadar diye.
![]()
| Linklerini gizle |
-
PouexOfficial
- İletişim:
Kill Sayısına Göre
Oyle saten map degişnice sıfırlanmaz nvaulta yanlış bağlanmış onu bağladım dene bilgi ver.kaanapaydn yazdı: Cmt Ara 21, 2019 7:56 pmeyvallah eline koluna sağlık bir yeri yanlış yapmışım o yüzden çalışmamış ilk başta şimdi çalıştı fakat ben map değişince skorun gitmemesini istiyorumPouexOfficial yazdı: Cmt Ara 21, 2019 7:51 pmEklentiyi kurdugunuzdan eminmiyiz bizzat denedim çalışıyor?kaanapaydn yazdı: Cmt Ara 21, 2019 7:18 pm
malesef saydan bildirim geçmiyor, öldürmeniz şu kadar diye.
![]()
acaba mümkünmü, map değişince oldurme sayisi aynı kaldığı yerden devam etsin yani, nvault gerektirecek biraz sanırım ama yapılırsa süper olur
![]()
| Linklerini gizle |
-
kaanapaydn
- İletişim:
Kill Sayısına Göre
malesef map değişince gidiyor frag, tekrar denedim şuan aynıPouexOfficial yazdı: Cmt Ara 21, 2019 8:01 pmOyle saten map degişnice sıfırlanmaz nvaulta yanlış bağlanmış onu bağladım dene bilgi ver.kaanapaydn yazdı: Cmt Ara 21, 2019 7:56 pmeyvallah eline koluna sağlık bir yeri yanlış yapmışım o yüzden çalışmamış ilk başta şimdi çalıştı fakat ben map değişince skorun gitmemesini istiyorumPouexOfficial yazdı: Cmt Ara 21, 2019 7:51 pm
Eklentiyi kurdugunuzdan eminmiyiz bizzat denedim çalışıyor?
![]()
acaba mümkünmü, map değişince oldurme sayisi aynı kaldığı yerden devam etsin yani, nvault gerektirecek biraz sanırım ama yapılırsa süper olur
![]()
| Linklerini gizle |