Selamlar,
Paneldeki Eklentiler kısmından Kurduğum DeathMatch Mod da söyle bir sıkıntı yaşıyorum. ölen oyuncu 2 kere revleniyor. ve sebebini bir türlü bulamadım. ekstra respwan kodlu bir plugin yüklü olmamasına rağmen olayı çözemedim yardımcı olacak arkadaşlar yorumlarını esirgemezse çok müteşekkir olurum.
cs19.CSDuragi.com
Dm Mod hata
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 221
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
Dm Mod hata
dm modu plugin olarak kurmayın modlar kısmında deatmach mod var onu açın.
Link: | |
Linklerini gizle |
Dm Mod hata
Modlar bölümündeki dm ile eklentiyi aynı anda açtıysanız karşılaşabilirsiniz.
Birde mp_forcerespawn a dikkat edin. Dm de iken 0 olarak deneyin.
Linklerini gizle |
-
Dm Mod hata
Sayın hocam uyarınızı dikkate alarak tekrar incelemelerde bulundum. Lakin Ayarlar kısmında mp_forcerespawn 0 olarak gözükmekte. Modlar kısmındaki dm modu da kapalı. kurduğum pluginleri gece kapatıp açtım tek tek lakin gene bulamadım acaba bug felan mı oldu kiTaha Demirbaş yazdı: Sal Ara 17, 2019 12:49 pm Modlar bölümündeki dm ile eklentiyi aynı anda açtıysanız karşılaşabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
Dm Mod hata
Eklentiler kısmındaki Dm mod Türkçe diye onu kullanıyorduk forumda her ikiside aynı demişlerdi birde gece onu deneyeceğimOPC Line yazdı: Sal Ara 17, 2019 12:48 pm dm modu plugin olarak kurmayın modlar kısmında deatmach mod var onu açın.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
Dm Mod hata
o da türkçe zaten.pustonicky yazdı: Sal Ara 17, 2019 9:07 pmEklentiler kısmındaki Dm mod Türkçe diye onu kullanıyorduk forumda her ikiside aynı demişlerdi birde gece onu deneyeceğimOPC Line yazdı: Sal Ara 17, 2019 12:48 pm dm modu plugin olarak kurmayın modlar kısmında deatmach mod var onu açın.
Linklerini gizle |