Merhaba, biz sunucumuza fastdownload sistemi kurduk fakat oyuncu modelleri hariç tüm model dosyaları 2-3 saniye içinde iniyor. Aralarında boyut farkı pek yok ama oyuncu modelleri yüklerken 4-5 dakika sürüyor bu konuda desteğinizi bekliyorum. [@Bilinmeyen Etiket]
Sunucu : cs27.csduragi.com
FastDownload hk.
Moderatör: Moderatörler
-
omar
Konu Sahibi - Mesajlar: 694
- Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
- Clan İsmi: ImparatorCS
-
omar
FastDownload hk.
Oyun akışının kesilmemesi için değiştirmek zorunda kaldım ama modeller bu şekilde
Players_models.ini
Model dizinleri
Players_models.ini
Kod: Tümünü seç
; replace default skins
;"defaultname" "newname"
; set skin according to steamid
;"STEAM_0:1:23456789" "terrorist_model" "ct_model"
;"BOT" "bot_te_model" "bot_ct_model"
"arctic" "dm_t"
"leet" "dm_t"
"terror" "dm_t"
"guerilla" "dm_t"
"gign" "dm_ct"
"sas" "dm_ct"
"gsg9" "dm_ct"
"urban" "dm_ct"Kod: Tümünü seç
models/dm/dm_ct.mdl
models/dm/dm_t.mdl| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
PouexOfficial
- Server Ip/DNS: 213.238.173.111
- Clan İsmi: NivaGaming
- İletişim:
FastDownload hk.
Csduragı'nın kendi fast dll sini kullanmıyor musunuz? eyer kullanmıyorsanız dosyaları nerden çektiginizi paylaşırsanız yardımcı olabilirim.omar yazdı: Prş Kas 28, 2019 6:26 pm Merhaba, biz sunucumuza fastdownload sistemi kurduk fakat oyuncu modelleri hariç tüm model dosyaları 2-3 saniye içinde iniyor. Aralarında boyut farkı pek yok ama oyuncu modelleri yüklerken 4-5 dakika sürüyor bu konuda desteğinizi bekliyorum. [@Bilinmeyen Etiket]
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
omar
FastDownload hk.
https://tsggs.online/fastdownload/payidarPouexOfficial yazdı: Prş Kas 28, 2019 6:36 pmCsduragı'nın kendi fast dll sini kullanmıyor musunuz? eyer kullanmıyorsanız dosyaları nerden çektiginizi paylaşırsanız yardımcı olabilirim.omar yazdı: Prş Kas 28, 2019 6:26 pm Merhaba, biz sunucumuza fastdownload sistemi kurduk fakat oyuncu modelleri hariç tüm model dosyaları 2-3 saniye içinde iniyor. Aralarında boyut farkı pek yok ama oyuncu modelleri yüklerken 4-5 dakika sürüyor bu konuda desteğinizi bekliyorum. [@Bilinmeyen Etiket]
| Linklerini gizle |
-
PouexOfficial
- Server Ip/DNS: 213.238.173.111
- Clan İsmi: NivaGaming
- İletişim:
FastDownload hk.
Dizin çok yanlış direk cstrike klasöru oluşturun ordan cektirip deneyin.omar yazdı: Prş Kas 28, 2019 6:40 pmhttps://tsggs.online/fastdownload/payidarPouexOfficial yazdı: Prş Kas 28, 2019 6:36 pmCsduragı'nın kendi fast dll sini kullanmıyor musunuz? eyer kullanmıyorsanız dosyaları nerden çektiginizi paylaşırsanız yardımcı olabilirim.omar yazdı: Prş Kas 28, 2019 6:26 pm Merhaba, biz sunucumuza fastdownload sistemi kurduk fakat oyuncu modelleri hariç tüm model dosyaları 2-3 saniye içinde iniyor. Aralarında boyut farkı pek yok ama oyuncu modelleri yüklerken 4-5 dakika sürüyor bu konuda desteğinizi bekliyorum. [@Bilinmeyen Etiket]
| Linklerini gizle |