Mapa göre ayarlar
Moderatör: Moderatörler
-
Xau
Konu Sahibi - Mesajlar: 217
- Server Ip/DNS: 213.238.173.12
- Clan İsmi: Nostalji Gamers
- İletişim:
Mapa göre ayarlar
Surf_ski_2 açıldığında paraşüt devredışı olacak şekilde ve başka mapa göre cvar ayarları yapabileceğim bir eklenti varmıdır ?
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
ogibaba911
Mapa göre ayarlar
eklenti değilde https://panel.csduragi.com/urun/webftp/ ... nfigs/maps burdan
prefix_Surf_ski_2.cfg diye dosya yapıyorsun.
Oraya o map açıldığında olacak cvarları içine yazıp kaydediorsun paraşüt olayı için tam bilmiyorum yanlış bilgi vermiyim.
prefix_Surf_ski_2.cfg diye dosya yapıyorsun.
Oraya o map açıldığında olacak cvarları içine yazıp kaydediorsun paraşüt olayı için tam bilmiyorum yanlış bilgi vermiyim.
| Linklerini gizle |
-
Red
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Mapa göre ayarlar
mapa özel ayar yapmak istiyorsan prefix_surf_ski_2.cfg oluştur ve içerisine cvarlarını yaz paraşütü şu yolla kapatabilirsin bu dosyanın içine amx_cvar sv_parachute 0 yazarsan kapanacaktır veya paraşüt eklentisini tüm maplarda çalıştırmak yerine hangi maplar açıyorsan onlarda çalıştır örneğin plugins-surf_ski_5.ini şeklinde dosya oluştur içerisinde hangi pluginler çalışacaksa onları oraya yaz sadece o mapta belirlediğin pluginler çalışır
| Linklerini gizle |
-
Kell_Adam
-
Xau
- İletişim:
Mapa göre ayarlar
Denedim çalışmadıRed yazdı: Cum Kas 22, 2019 8:41 am mapa özel ayar yapmak istiyorsan prefix_surf_ski_2.cfg oluştur ve içerisine cvarlarını yaz paraşütü şu yolla kapatabilirsin bu dosyanın içine amx_cvar sv_parachute 0 yazarsan kapanacaktır veya paraşüt eklentisini tüm maplarda çalıştırmak yerine hangi maplar açıyorsan onlarda çalıştır örneğin plugins-surf_ski_5.ini şeklinde dosya oluştur içerisinde hangi pluginler çalışacaksa onları oraya yaz sadece o mapta belirlediğin pluginler çalışır
| Linklerini gizle |
Mapa göre ayarlar
Aradığın eklentı budur dostum
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
Xau
- İletişim: