Hud mesajı oSerhat Öndeş yazdı: Prş Kas 14, 2019 12:35 pmHayır dostum üst yazı bildiğimiz üst yazı.
Screenshot_22.png
Şurayı kastediyorum.
üst yazı spr istek eklenti
Moderatör: Moderatörler
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
0nurd0gann
Konu Sahibi - Mesajlar: 748
- Clan İsmi: BLOODY GAMING
- İletişim:
peki el sonu sprite olarak yansıtılamazmı yekta'nın yaptığı CT Kazandı, TE Kazandı Sprite'lar gibi ?
@seypa @Fatih ~ EjderYa el sonunda bu çıksa ekrana öyle yapılabilirmi?
@seypa @Fatih ~ EjderYa el sonunda bu çıksa ekrana öyle yapılabilirmi?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
tepegoz
- Clan İsmi: -
Yapılıyor eklentiler-pluginler/sabit-sprite-olara ... ite#p929990nurd0gann yazdı: Prş Kas 14, 2019 2:24 pm peki el sonu sprite olarak yansıtılamazmı yekta'nın yaptığı CT Kazandı, TE Kazandı Sprite'lar gibi ?
takimikazandi.jpg
@seypa @Fatih ~ EjderYa
bbb.png
el sonunda bu çıksa ekrana öyle yapılabilirmi?
Bu sayfadaki klasörü indir içindeki sprite dosyasını düzenle ve son olarak txt dosyasından koordinatları ayarla. Ben böyle yaparak spriteyi ekranın üstü ve ortasına getirmiştim. Hatta smayı düzenleyince sabit de durabiliyor.
Şu anda bir çok serverda görüyorum ekranın solunda sürekli sprite yansılı duruyor cs15 te var.
| Linklerini gizle |
-
Dragon ~ Fearless
Buyur el sonu çikacaktir. Denemedim.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
Yapılır . yektanın yaptığı gıbı bır eklentı yaparsın sw gırenlerı o mesaja yonlendırırsın. sprıtelerın uzerınde kendın ıstedıgın yazıyı edıtlemen gereklı
| Linklerini gizle |
-
0nurd0gann
- İletişim:
-
0nurd0gann
- İletişim:
cs15'te öyle birşey göremedim. Ordan yaptığım .spr dosyasını değiştirdim fakat extra birşeyler daha gerekiyor sanırım eksik yaptığımız birşey var.tepegoz yazdı: Prş Kas 14, 2019 4:21 pmYapılıyor eklentiler-pluginler/sabit-sprite-olara ... ite#p929990nurd0gann yazdı: Prş Kas 14, 2019 2:24 pm peki el sonu sprite olarak yansıtılamazmı yekta'nın yaptığı CT Kazandı, TE Kazandı Sprite'lar gibi ?
takimikazandi.jpg
@seypa @Fatih ~ EjderYa
bbb.png
el sonunda bu çıksa ekrana öyle yapılabilirmi?
Bu sayfadaki klasörü indir içindeki sprite dosyasını düzenle ve son olarak txt dosyasından koordinatları ayarla. Ben böyle yaparak spriteyi ekranın üstü ve ortasına getirmiştim. Hatta smayı düzenleyince sabit de durabiliyor.
Şu anda bir çok serverda görüyorum ekranın solunda sürekli sprite yansılı duruyor cs15 te var.
| Linklerini gizle |