Nasıl map aydınlatabilirim?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 5
Arkadaşlar karanlık bir map'ı nasıl aydınlatabilirim?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
Bu eklenti ile amx_light 0-26 yazarak ayarlayabilirsin. Configs/maps/plugins-de_inferno.ini içine day_light.amxx yazıp sadece inferno da kullanabilirsin.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2
Csdurağında ortak olduğum bir server için pubg yapmayı planıyoruz ve forum.csduragi.com adresinden yardım almak için konu açıyorum cs1.6 eklentiler plugin bölümüne ve konu dışı diye onaylanmıyor zaten site kurucularında akıl olsa bi adamı haksız yere yasaklayıp sonrada o yasakladığı kişi ömer telliyi yasakladığına pişman etmezdi ts3 satışını durdutturarak hergün blacklist yeyip adam akıllı işini yapmayıp cezasını çekti böyle devam edin ömer telli ve ekibi devam kendinizi düşürüyorsunuz.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
İsteklerin için Eklenti İstekleri bölümüne konu açacaksın gidip Eklentiler bölümüme konu açarsan kapatılır tabi.Jagatai yazdı: Pzt Kas 11, 2019 4:22 pm Csdurağında ortak olduğum bir server için pubg yapmayı planıyoruz ve forum.csduragi.com adresinden yardım almak için konu açıyorum cs1.6 eklentiler plugin bölümüne ve konu dışı diye onaylanmıyor zaten site kurucularında akıl olsa bi adamı haksız yere yasaklayıp sonrada o yasakladığı kişi ömer telliyi yasakladığına pişman etmezdi ts3 satışını durdutturarak hergün blacklist yeyip adam akıllı işini yapmayıp cezasını çekti böyle devam edin ömer telli ve ekibi devam kendinizi düşürüyorsunuz.
Linklerini gizle |
-
Isyan sebebi ne demekki yanlış yere açmıssın onaylamiyolar.Jagatai yazdı: Pzt Kas 11, 2019 4:22 pm Csdurağında ortak olduğum bir server için pubg yapmayı planıyoruz ve forum.csduragi.com adresinden yardım almak için konu açıyorum cs1.6 eklentiler plugin bölümüne ve konu dışı diye onaylanmıyor zaten site kurucularında akıl olsa bi adamı haksız yere yasaklayıp sonrada o yasakladığı kişi ömer telliyi yasakladığına pişman etmezdi ts3 satışını durdutturarak hergün blacklist yeyip adam akıllı işini yapmayıp cezasını çekti böyle devam edin ömer telli ve ekibi devam kendinizi düşürüyorsunuz.
Linklerini gizle |