Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Nasıl map aydınlatabilirim?

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
Gokturk

Mesaj gönderen Gokturk »

Arkadaşlar karanlık bir map'ı nasıl aydınlatabilirim?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

tepegoz
Clan İsmi: -

Mesaj gönderen tepegoz »

day_light.sma
Bu eklenti ile amx_light 0-26 yazarak ayarlayabilirsin. Configs/maps/plugins-de_inferno.ini içine day_light.amxx yazıp sadece inferno da kullanabilirsin.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Fatih ~ EjderYa
İletişim:

Mesaj gönderen Fatih ~ EjderYa »

Gokturk yazdı: Pzr Kas 10, 2019 10:38 am Arkadaşlar karanlık bir map'ı nasıl aydınlatabilirim?
Sunucunuzun Modu Nedir ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Jagatai
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Jagatai »

Csdurağında ortak olduğum bir server için pubg yapmayı planıyoruz ve forum.csduragi.com adresinden yardım almak için konu açıyorum cs1.6 eklentiler plugin bölümüne ve konu dışı diye onaylanmıyor zaten site kurucularında akıl olsa bi adamı haksız yere yasaklayıp sonrada o yasakladığı kişi ömer telliyi yasakladığına pişman etmezdi ts3 satışını durdutturarak hergün blacklist yeyip adam akıllı işini yapmayıp cezasını çekti böyle devam edin ömer telli ve ekibi devam kendinizi düşürüyorsunuz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

tepegoz
Clan İsmi: -

Mesaj gönderen tepegoz »

Jagatai yazdı: Pzt Kas 11, 2019 4:22 pm Csdurağında ortak olduğum bir server için pubg yapmayı planıyoruz ve forum.csduragi.com adresinden yardım almak için konu açıyorum cs1.6 eklentiler plugin bölümüne ve konu dışı diye onaylanmıyor zaten site kurucularında akıl olsa bi adamı haksız yere yasaklayıp sonrada o yasakladığı kişi ömer telliyi yasakladığına pişman etmezdi ts3 satışını durdutturarak hergün blacklist yeyip adam akıllı işini yapmayıp cezasını çekti böyle devam edin ömer telli ve ekibi devam kendinizi düşürüyorsunuz.
İsteklerin için Eklenti İstekleri bölümüne konu açacaksın gidip Eklentiler bölümüme konu açarsan kapatılır tabi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ByPassage

Mesaj gönderen ByPassage »

Jagatai yazdı: Pzt Kas 11, 2019 4:22 pm Csdurağında ortak olduğum bir server için pubg yapmayı planıyoruz ve forum.csduragi.com adresinden yardım almak için konu açıyorum cs1.6 eklentiler plugin bölümüne ve konu dışı diye onaylanmıyor zaten site kurucularında akıl olsa bi adamı haksız yere yasaklayıp sonrada o yasakladığı kişi ömer telliyi yasakladığına pişman etmezdi ts3 satışını durdutturarak hergün blacklist yeyip adam akıllı işini yapmayıp cezasını çekti böyle devam edin ömer telli ve ekibi devam kendinizi düşürüyorsunuz.
Isyan sebebi ne demekki yanlış yere açmıssın onaylamiyolar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli