Sunucum Otomatik Kendini Kapatıyor
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 44
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
yazdım bunlar cıktı
Komut
Currently loaded plugins: name version author file status [ 1] CSD Guard v2017 Ömer TELLİ csd_guard.amxx running [ 2] yCSD Yon Config vCore 0.1 Ömer TELLI csd_yonconfig.a running [ 3] CSDuragi TeamSpeak 3 E 1.0 Omer TELLI csd_ts3.amxx running [ 4] Ultimate RSlots Fix Om 2016 Omer Telli ultimate_rslot. running [ 5] No See Vars 0.1.0 ConnorMcLeod no_see_vars.amx running [ 6] Multi Engel vCore 0.1 Ömer TELLİ csd_multiengel. running [ 7] Admin Base 1.8.3-dev+ AMXX Dev Team admin_usersini. running [ 8] Admin Commands 1.8.3-dev+ AMXX Dev Team admincmd.amxx running [ 9] Multi-Lingual System 1.8.3-dev+ AMXX Dev Team multilingual.am running [ 10] Menus Front-End 1.8.3-dev+ AMXX Dev Team menufront.amxx running [ 11] Commands Menu 1.8.3-dev+ AMXX Dev Team cmdmenu.amxx running [ 12] Players Menu 1.8.3-dev+ AMXX Dev Team plmenu.amxx running [ 13] Maps Menu 1.8.3-dev+ AMXX Dev Team mapsmenu.amxx running [ 14] Anti Flood 1.8.3-dev+ AMXX Dev Team antiflood.amxx running
Komut
Currently loaded plugins: name version author file status [ 1] CSD Guard v2017 Ömer TELLİ csd_guard.amxx running [ 2] yCSD Yon Config vCore 0.1 Ömer TELLI csd_yonconfig.a running [ 3] CSDuragi TeamSpeak 3 E 1.0 Omer TELLI csd_ts3.amxx running [ 4] Ultimate RSlots Fix Om 2016 Omer Telli ultimate_rslot. running [ 5] No See Vars 0.1.0 ConnorMcLeod no_see_vars.amx running [ 6] Multi Engel vCore 0.1 Ömer TELLİ csd_multiengel. running [ 7] Admin Base 1.8.3-dev+ AMXX Dev Team admin_usersini. running [ 8] Admin Commands 1.8.3-dev+ AMXX Dev Team admincmd.amxx running [ 9] Multi-Lingual System 1.8.3-dev+ AMXX Dev Team multilingual.am running [ 10] Menus Front-End 1.8.3-dev+ AMXX Dev Team menufront.amxx running [ 11] Commands Menu 1.8.3-dev+ AMXX Dev Team cmdmenu.amxx running [ 12] Players Menu 1.8.3-dev+ AMXX Dev Team plmenu.amxx running [ 13] Maps Menu 1.8.3-dev+ AMXX Dev Team mapsmenu.amxx running [ 14] Anti Flood 1.8.3-dev+ AMXX Dev Team antiflood.amxx running
Link: | |
Linklerini gizle |
-
csd Jail modunu kullanmıoyorum Bakmadınmı eklentilere kendi Jailmodumuzu koyduk
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
seypa reis amx plugins çekerse hepsini atmıyor. yanına sayfa numarası eklemesi lazım
eklentilerine baktım, ismini vereceğim eklentileri deaktif edip bir süre test et.
1- love_jailmodeciks_fix3.amxx (csd'nin jb modunu kullan bence)
2- love_yonlendirme_fix.amxx
3- kısanickkoruma.amxx
4- anti_reklam.amxx (mantığı csd ile aynı ise yine csd'nin eklentisini kullan)
5- harita_oylamacik_fix_2.amxx (csd'nin eklentisini kullan)
6- jb_superpluginii.amxx
Linklerini gizle |
-
-
- Clan İsmi: MoonGaming
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
olabildiğince csd eklentilerini kullan. unuttuğum bir eklenti daha var, paraşüt eklentisi. o da sorun yaratır.
Linklerini gizle |
-
Evet Csd Eklentileri Tabi İyi bir Secenek Olabilir Fakat İstedimiz Gibi Oynama Yapılamıor Bilyosundur
Linklerini gizle |
-
Dedim Gibi Parasüt Filan Hepsini Puliginci Arkadaslarımızla Hep Beraber Bakım Yaptık Bir sorun yok göremedik .d
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Bunu uygulamaz iseniz maalesef sorununuza cozum bulamayacaksınız.ShooTeR yazdı: Sal Kas 05, 2019 8:40 pmPanele girip komut gönderme kısmına condebug yazın ve enterlayın server tekrar kapanınca ftp içeriğinde qconsole.log içerisine bakın.ℂ✯ ` Deniz* ツ ℂ✯ yazdı: Sal Kas 05, 2019 8:19 pm Merhabalar Sunucum Kendini Kapatıyor Otomatik Önceden Cs44 deydim Aynı Sorun Basıma Geliyordu Hergün Otomaik Kapanıor Panelli Arkadaslarımız Olmasa Kapalı Kalcak Suncuyu Yeniden Acıp Duruyoruz hergün Sys.erorloga baktımda birsey Göremiyorum Puliginlerimizi Kontrol Ettimde Bir Sorun Olmadını Gördüm Ana Panel Üzerindende Kontorl Ettimde Kapatan Birisi Olmadını Gördüm Sadece Oto kapandı Zaman Acan Arkadaslarım Gözükmektedir
Linklerini gizle |