Merhabalar Sunucum Kendini Kapatıyor Otomatik Önceden Cs44 deydim Aynı Sorun Basıma Geliyordu Hergün Otomaik Kapanıor Panelli Arkadaslarımız Olmasa Kapalı Kalcak Suncuyu Yeniden Acıp Duruyoruz hergün Sys.erorloga baktımda birsey Göremiyorum Puliginlerimizi Kontrol Ettimde Bir Sorun Olmadını Gördüm Ana Panel Üzerindende Kontorl Ettimde Kapatan Birisi Olmadını Gördüm Sadece Oto kapandı Zaman Acan Arkadaslarım Gözükmektedir
ℂ✯ ` Deniz* ツ ℂ✯ yazdı: Sal Kas 05, 2019 8:19 pm
Merhabalar Sunucum Kendini Kapatıyor Otomatik Önceden Cs44 deydim Aynı Sorun Basıma Geliyordu Hergün Otomaik Kapanıor Panelli Arkadaslarımız Olmasa Kapalı Kalcak Suncuyu Yeniden Acıp Duruyoruz hergün Sys.erorloga baktımda birsey Göremiyorum Puliginlerimizi Kontrol Ettimde Bir Sorun Olmadını Gördüm Ana Panel Üzerindende Kontorl Ettimde Kapatan Birisi Olmadını Gördüm Sadece Oto kapandı Zaman Acan Arkadaslarım Gözükmektedir
Eklentilerden oluyor log düşmemesi eklentilerden olmaması anlamına gelmez tek tek eklentileri kapatıp bulmanız lazım.
ℂ✯ ` Deniz* ツ ℂ✯ yazdı: Sal Kas 05, 2019 8:19 pm
Panele girip komut gönderme kısmına condebug yazın ve enterlayın server tekrar kapanınca ftp içeriğinde qconsole.log içerisine bakın.
Sunucu komplemi kapanıyor yoksa çökup iceworldemi donuyor ?
ℂ✯ ` Deniz* ツ ℂ✯ yazdı: Sal Kas 05, 2019 8:43 pm
Dedim Gibi Eklentilerden Bir Sorun olcani Düsünmüyorum Aynı Eklentileri Baska Sunucudaki Arkadasıma Yaptık onlarda Bir sorun Yok
Bunu deneyerek göreceksiniz sunucunuzdaki bütün eklentileri kapatın ozaman 1 gün açık kalsın bakın çokuyormu eğer çokuyorsa sunucuyla ilgili ozaman yardımcı olurlar.