Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

CSD Cs si hakkında

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

KARIŞIK

Mesaj gönderen ShooTeR »

PouexOfficial yazdı: Pzt Eki 28, 2019 2:37 pm
ShooTeR yazdı: Pzt Eki 28, 2019 2:13 pm
PouexOfficial yazdı: Pzt Eki 28, 2019 1:25 am

Bu sistem onceden çalışıyordu şuan direk exeye gömülmüş artık yapılmıyor otomatik girişi kapatamıyosunuz.
Ben kapatıyorum maalesef ki :)
Sen önceden indirdigin için şimdiki sitedeki güncel olanında bu işlem yapılmıyor.
Sitedeki ile şuan kullandıgım ile ikisi tamamen eşdeğer hiçbir fark bulunmamakta.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

cazi53

CSD Cs si hakkında

Mesaj gönderen cazi53 »

"C:\Program Files (x86)\csduragics16\hl.exe" -game cstrike

Çok saçmadır ki windows 7 de oluyor diğer sistemlerde olmuyordu ben de denemiştim.

Menü sesleri içinde aşşağıda 2 dosya verdim. Üsttekinin sesi rahatsız etmez deneyerek bakabilirsin , alttakinde de 0 ses var.
Atacağın dizin ;
cstrike içindeki sound klasörüne at ui klasörünü.
cstrike.rar
cstrike_sessiz.rar
==============================================================================================

CsGo modelleri ile ilgili şuna bi bakabilirsin indirip test etmedim csduragi için.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

CSD Cs si hakkında

Mesaj gönderen ShooTeR »

cazi53 yazdı: Pzt Kas 04, 2019 5:39 pm "C:\Program Files (x86)\csduragics16\hl.exe" -game cstrike

Çok saçmadır ki windows 7 de oluyor diğer sistemlerde olmuyordu ben de denemiştim.

Menü sesleri içinde aşşağıda 2 dosya verdim. Üsttekinin sesi rahatsız etmez deneyerek bakabilirsin , alttakinde de 0 ses var.
Atacağın dizin ;
cstrike içindeki sound klasörüne at ui klasörünü.

cstrike.rar

cstrike_sessiz.rar

==============================================================================================

CsGo modelleri ile ilgili şuna bi bakabilirsin indirip test etmedim csduragi için.
Eminmisin ben win10 kullanıyorum ve dediğim şey gayet gelişigüzel çalışıyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

PouexOfficial
Server Ip/DNS: 213.238.173.111
Clan İsmi: NivaGaming
İletişim:

KARIŞIK

Mesaj gönderen PouexOfficial »

ShooTeR yazdı: Pzt Eki 28, 2019 9:54 pm
ShooTeR yazdı: Pzt Eki 28, 2019 2:13 pm

Ben kapatıyorum maalesef ki :)
Sen önceden indirdigin için şimdiki sitedeki güncel olanında bu işlem yapılmıyor.
Sitedeki ile şuan kullandıgım ile ikisi tamamen eşdeğer hiçbir fark bulunmamakta.
Sanırım anlatamıyorum şuan csduragi.com dan indirdiginiz client hedef kısmında "dm.csduragi.com" yazıyor tamam onu siliyoruz problem yok onu silmemiz bişeyi değiştirmiyor oyuna girdigimizde "csyon.csduragi.com" a baglanıyor bu şuanki güncell client de olmuyor direk exe ye gömülmüş sizinki eskisi oldugu için olabilir burda yanlış bilgi vermeyelim bizzat denedim buyrun.

Resim
Resim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

KARIŞIK

Mesaj gönderen ShooTeR »

PouexOfficial yazdı: Sal Kas 05, 2019 12:21 am
ShooTeR yazdı: Pzt Eki 28, 2019 9:54 pm
Sanırım anlatamıyorum şuan csduragi.com dan indirdiginiz client hedef kısmında "dm.csduragi.com" yazıyor tamam onu siliyoruz problem yok onu silmemiz bişeyi değiştirmiyor oyuna girdigimizde "csyon.csduragi.com" a baglanıyor bu şuanki güncell client de olmuyor direk exe ye gömülmüş sizinki eskisi oldugu için olabilir burda yanlış bilgi vermeyelim bizzat denedim buyrun.

Resim
Resim
Canım kardeşim ben hiçbir zaman yanlış bilgi vermedim, vermemde.
CsOyna.exe yazıyor orada hala onu hl.exe olarak değiştirmediğin için yön hala çalışıyor ?
Kapiş hl.exe olarak değiştir tekrar dene yön kalkacak.
Adsız.png
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala