Sitedeki ile şuan kullandıgım ile ikisi tamamen eşdeğer hiçbir fark bulunmamakta.PouexOfficial yazdı: Pzt Eki 28, 2019 2:37 pmSen önceden indirdigin için şimdiki sitedeki güncel olanında bu işlem yapılmıyor.ShooTeR yazdı: Pzt Eki 28, 2019 2:13 pmBen kapatıyorum maalesef kiPouexOfficial yazdı: Pzt Eki 28, 2019 1:25 am
Bu sistem onceden çalışıyordu şuan direk exeye gömülmüş artık yapılmıyor otomatik girişi kapatamıyosunuz.![]()
CSD Cs si hakkında
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
KARIŞIK
Link: | |
Linklerini gizle |
-
CSD Cs si hakkında
"C:\Program Files (x86)\csduragics16\hl.exe" -game cstrike
Çok saçmadır ki windows 7 de oluyor diğer sistemlerde olmuyordu ben de denemiştim.
Menü sesleri içinde aşşağıda 2 dosya verdim. Üsttekinin sesi rahatsız etmez deneyerek bakabilirsin , alttakinde de 0 ses var.
Atacağın dizin ;
cstrike içindeki sound klasörüne at ui klasörünü.
==============================================================================================
CsGo modelleri ile ilgili şuna bi bakabilirsin indirip test etmedim csduragi için.
Çok saçmadır ki windows 7 de oluyor diğer sistemlerde olmuyordu ben de denemiştim.
Menü sesleri içinde aşşağıda 2 dosya verdim. Üsttekinin sesi rahatsız etmez deneyerek bakabilirsin , alttakinde de 0 ses var.
Atacağın dizin ;
==============================================================================================
CsGo modelleri ile ilgili şuna bi bakabilirsin indirip test etmedim csduragi için.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
CSD Cs si hakkında
Eminmisin ben win10 kullanıyorum ve dediğim şey gayet gelişigüzel çalışıyor.cazi53 yazdı: Pzt Kas 04, 2019 5:39 pm "C:\Program Files (x86)\csduragics16\hl.exe" -game cstrike
Atacağın dizin ;
cstrike.rar
cstrike_sessiz.rar
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.111
- Clan İsmi: NivaGaming
- İletişim:
KARIŞIK
Sanırım anlatamıyorum şuan csduragi.com dan indirdiginiz client hedef kısmında "dm.csduragi.com" yazıyor tamam onu siliyoruz problem yok onu silmemiz bişeyi değiştirmiyor oyuna girdigimizde "csyon.csduragi.com" a baglanıyor bu şuanki güncell client de olmuyor direk exe ye gömülmüş sizinki eskisi oldugu için olabilir burda yanlış bilgi vermeyelim bizzat denedim buyrun.ShooTeR yazdı: Pzt Eki 28, 2019 9:54 pmSitedeki ile şuan kullandıgım ile ikisi tamamen eşdeğer hiçbir fark bulunmamakta.PouexOfficial yazdı: Pzt Eki 28, 2019 2:37 pmSen önceden indirdigin için şimdiki sitedeki güncel olanında bu işlem yapılmıyor.

Linklerini gizle |
-
KARIŞIK
Canım kardeşim ben hiçbir zaman yanlış bilgi vermedim, vermemde.PouexOfficial yazdı: Sal Kas 05, 2019 12:21 amSanırım anlatamıyorum şuan csduragi.com dan indirdiginiz client hedef kısmında "dm.csduragi.com" yazıyor tamam onu siliyoruz problem yok onu silmemiz bişeyi değiştirmiyor oyuna girdigimizde "csyon.csduragi.com" a baglanıyor bu şuanki güncell client de olmuyor direk exe ye gömülmüş sizinki eskisi oldugu için olabilir burda yanlış bilgi vermeyelim bizzat denedim buyrun.ShooTeR yazdı: Pzt Eki 28, 2019 9:54 pmSitedeki ile şuan kullandıgım ile ikisi tamamen eşdeğer hiçbir fark bulunmamakta.PouexOfficial yazdı: Pzt Eki 28, 2019 2:37 pm
Sen önceden indirdigin için şimdiki sitedeki güncel olanında bu işlem yapılmıyor.
![]()
CsOyna.exe yazıyor orada hala onu hl.exe olarak değiştirmediğin için yön hala çalışıyor ?
Kapiş hl.exe olarak değiştir tekrar dene yön kalkacak.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |