Fast-dll hk.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 318
- Server Ip/DNS: 213.238.173.111
- Clan İsmi: NivaGaming
- İletişim:
Fast-dll hk.
Serverimin modu basebuilder modun kendi orjinal ses dosyaları fast-dll'de yok ve ben bunları fast-dll atmak istiyorum ama panelde gizlemişsiniz atamıyorum sizden ricam atabilirmisiniz?
"sound/basebuilder/zombie" bu kısım fast-dll'de yok kontrol edebilirmisiniz ekte verdim orjinal ses dosyalarını.
[@Bilinmeyen Etiket]
"sound/basebuilder/zombie" bu kısım fast-dll'de yok kontrol edebilirmisiniz ekte verdim orjinal ses dosyalarını.
[@Bilinmeyen Etiket]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
Fast-dll hk.
Serverin orijinal dosyaları veya bazı dosyalar fast-ftpde olmuyor. Kaç yıldır bu sorun bende de var soccerjam mapı fast ftpde olmadığı için büyük harfle tekrar SOCCERJAM mapı yükledim ve büyük harfle açıyorum.Eğer şansın varsa sen de dosya isimlerini veya klasör isimlerini değiştirebilirsin çözümü bu şekilde.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Fast-dll hk.
Çözümünü ben biliyorum saten ben sunucu için yararlı olucagı için bu konuyu açtım fast-dll atılması lazım dedigim dosyaların girişte bekletiyor.tepegoz yazdı: Sal Kas 05, 2019 1:46 am Serverin orijinal dosyaları veya bazı dosyalar fast-ftpde olmuyor. Kaç yıldır bu sorun bende de var soccerjam mapı fast ftpde olmadığı için büyük harfle tekrar SOCCERJAM mapı yükledim ve büyük harfle açıyorum.Eğer şansın varsa sen de dosya isimlerini veya klasör isimlerini değiştirebilirsin çözümü bu şekilde.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Fast-dll hk.
Elinizde eğer hosting var ise gerekli ayarlamaları yaparak fast dll'yi degistirip kendi domaininizden hızlıca indirilmesini sağlayabilirsiniz.PouexOfficial yazdı: Sal Kas 05, 2019 1:51 amÇözümünü ben biliyorum saten ben sunucu için yararlı olucagı için bu konuyu açtım fast-dll atılması lazım dedigim dosyaların girişte bekletiyor.tepegoz yazdı: Sal Kas 05, 2019 1:46 am Serverin orijinal dosyaları veya bazı dosyalar fast-ftpde olmuyor. Kaç yıldır bu sorun bende de var soccerjam mapı fast ftpde olmadığı için büyük harfle tekrar SOCCERJAM mapı yükledim ve büyük harfle açıyorum.Eğer şansın varsa sen de dosya isimlerini veya klasör isimlerini değiştirebilirsin çözümü bu şekilde.
Linklerini gizle |
Fast-dll hk.
Ben konuyu ilettim. Fakat şuanda mod içerisinden düzenleyebiliyorsanız def klasörlerin adlarını değiştirin. Ve tekrardan yükleyip fastdl atın. Ya da hostunuz var ise host unuzu fastdl hizmeti gibi kullanabilirsiniz.
Sorunun çözümü hakkında şuanda bilgi veremeyeceğim.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Fast-dll hk.
Biliyorum fakat ben tüm sunucu orjinal modu kullandıgı için bunların fast-dll atılması onemli diye konu açmak istedim.Taha Demirbaş yazdı: Sal Kas 05, 2019 11:20 am Ben konuyu ilettim. Fakat şuanda mod içerisinden düzenleyebiliyorsanız def klasörlerin adlarını değiştirin. Ve tekrardan yükleyip fastdl atın. Ya da hostunuz var ise host unuzu fastdl hizmeti gibi kullanabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Fast-dll hk.
Orjinal dosyalar yüklenip gerekli izinler verildi.
Şuan sorunsuz olarak hızlı indirmesi gerekiyor
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Fast-dll hk.
Tamamdır çok teşekkür ederim.Ömer TELLİ yazdı: Prş Kas 14, 2019 7:24 pm Orjinal dosyalar yüklenip gerekli izinler verildi.
Linklerini gizle |