Modlu Bomba Hasarı
Moderatör: Moderatörler
-
CivilEngineer
Konu Sahibi - Mesajlar: 336
- Server Ip/DNS: 213.238.173.204
- Clan İsmi: CivilGaming
- İletişim:
Modlu Bomba Hasarı
Modlu bomba eklentisinde kendine hasar verme ayarı olmasına rağmen hiç bir şekilde bombayı atan kişinin kendisi hasar almıyor. Düzeltebilecek arkadaş varsa sevinirm. Modlu bombayla birlikte kullandığımız frostnades eklentisinide gönderdim. Belki birbirlerini tetikliyordur diye bakılması gerekebilir. Yapan arkadaşın şimdiden eline sağlık diyorum.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
ENESIZM
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Modlu Bomba Hasarı
Eğer yanlış bilmiyorsam, 2 eklenti tetikliyor birbirini.
Birde frost'u kapatıp test edebilir misin ? Ona göre kesin bir şeyler yapayım.
Kod: Tümünü seç
// dead, invincible, or self attack that is not allowed
if(!is_user_alive(target) || pev(target,pev_takedamage) == DAMAGE_NO
|| (pev(target,pev_flags) & FL_GODMODE) ||(target == owner && !hitself))
continue;
| Linklerini gizle |
-
CivilEngineer
- İletişim:
Modlu Bomba Hasarı
Denedim ancak olmuyor nademodes' ayarları içinde kendine hasarı bölümü değişmiyorENESIZM yazdı: Prş Eki 31, 2019 12:20 am Eğer yanlış bilmiyorsam, 2 eklenti tetikliyor birbirini.Birde frost'u kapatıp test edebilir misin ? Ona göre kesin bir şeyler yapayım.Kod: Tümünü seç
// dead, invincible, or self attack that is not allowed if(!is_user_alive(target) || pev(target,pev_takedamage) == DAMAGE_NO || (pev(target,pev_flags) & FL_GODMODE) ||(target == owner && !hitself)) continue;
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
ENESIZM
- İletişim:
Modlu Bomba Hasarı
@CivilEngineer dün uyuya kalmışım bakamadım, üzgünüm.
Config dosyasına baktığımda self hasar değeri verilmiş, frost eklentisi kapalı olacak şekilde bu cvarı oynayarak test edebilir misiniz ? Çünkü çalışması gerekiyor.
Config dosyasına baktığımda self hasar değeri verilmiş, frost eklentisi kapalı olacak şekilde bu cvarı oynayarak test edebilir misiniz ? Çünkü çalışması gerekiyor.
| Linklerini gizle |
-
ENESIZM
- İletişim:
Modlu Bomba Hasarı
Ufak bir detay ile daha karşılaştım, sizin "kendine hasar" diye hud mesajı verilen ayar, buraya yönlendirilmiş ve 3 tane value atanmış.
Bu verilen 3 adet value değerlerinden "1" değerini kullandırtıp size atacağım. Test etme şansınız var mı ?
Bu verilen 3 adet value değerlerinden "1" değerini kullandırtıp size atacağım. Test etme şansınız var mı ?
| Linklerini gizle |
-
CivilEngineer
- İletişim:
Modlu Bomba Hasarı
Malesef yine olmadı, rehlds sunucumda hiç bir eklenti yüklü olmadan bu sma dosyasıyla denedim ancak yine kendine zarar vermiyorENESIZM yazdı: Prş Eki 31, 2019 4:06 pm Ufak bir detay ile daha karşılaştım, sizin "kendine hasar" diye hud mesajı verilen ayar, buraya yönlendirilmiş ve 3 tane value atanmış.
Screenshot_3.png
| Linklerini gizle |
-
ENESIZM
- İletişim:
Modlu Bomba Hasarı
Mantıksal olarak bakıyorum, olmaması için sebep göremiyorum. Sanırım bilgisizliğimden kaynaklanıyor.CivilEngineer yazdı: Prş Eki 31, 2019 4:20 pmMalesef yine olmadı, rehlds sunucumda hiç bir eklenti yüklü olmadan bu sma dosyasıyla denedim ancak yine kendine zarar vermiyorENESIZM yazdı: Prş Eki 31, 2019 4:06 pm Ufak bir detay ile daha karşılaştım, sizin "kendine hasar" diye hud mesajı verilen ayar, buraya yönlendirilmiş ve 3 tane value atanmış.
Screenshot_3.png
| Linklerini gizle |
Modlu Bomba Hasarı
Küçük bir hata; değerler int olarak verilmiş fakat float olarak çekilmişCivilEngineer yazdı: Çrş Eki 30, 2019 11:53 pm Modlu bomba eklentisinde kendine hasar verme ayarı olmasına rağmen hiç bir şekilde bombayı atan kişinin kendisi hasar almıyor. Düzeltebilecek arkadaş varsa sevinirm.
| Linklerini gizle |
-
CivilEngineer
- İletişim:
Modlu Bomba Hasarı
Elinize sağlık, sorun çözülmüştürF.T.H yazdı: Prş Eki 31, 2019 5:27 pmKüçük bir hata; değerler int olarak verilmiş fakat float olarak çekilmişCivilEngineer yazdı: Çrş Eki 30, 2019 11:53 pm Modlu bomba eklentisinde kendine hasar verme ayarı olmasına rağmen hiç bir şekilde bombayı atan kişinin kendisi hasar almıyor. Düzeltebilecek arkadaş varsa sevinirm.
Sizin de elinize sağlık uğraştınız @ENESIZM
| Linklerini gizle |
-
ENESIZM
- İletişim:
Modlu Bomba Hasarı
Rica ederim, bilgisizliğimden ötürü siz de kusura bakmayın.CivilEngineer yazdı: Prş Eki 31, 2019 11:38 pmElinize sağlık, sorun çözülmüştürF.T.H yazdı: Prş Eki 31, 2019 5:27 pmKüçük bir hata; değerler int olarak verilmiş fakat float olarak çekilmişCivilEngineer yazdı: Çrş Eki 30, 2019 11:53 pm Modlu bomba eklentisinde kendine hasar verme ayarı olmasına rağmen hiç bir şekilde bombayı atan kişinin kendisi hasar almıyor. Düzeltebilecek arkadaş varsa sevinirm.
Sizin de elinize sağlık uğraştınız @ENESIZM
| Linklerini gizle |